Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.12.11

"Γεράκι" ο Pargo

Οι Hawks θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Jannero Pargo, αφού ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού συμφώνησε με τα "γεράκια" χωρίς πάντως να γίνουν γνωστοί οι όροι της συμφωνίας. Τον 32χρονου πόιντ γκαρντ αποδέσμευσαν οι Bulls στα τέλη της περασμένης βδομάδας, με την Atlanta να δείχνει άμεσα το ενδιαφέρον της και να αποσπά εν τέλει την υπογραφή του.

Ο πρώην παίκτης των "ταύρων" αποκτήθηκε για back up του Jeff Teague, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο βασικός άσος της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Kirk Hinrich. O απόφοιτος του Αρκάνσας είχε υπογράψει συμβόλαιο με το Chicago στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, ωστόσο δεν αγωνίστηκε σε κανέναν αγώνα με τους "κόκκινους".

O Pargo στα επτά χρόνια παρουσίας του στο ΝΒΑ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε Lakers, Raptors και Hornets, με τους μέσους όρους καριέρας του να ανέρχονται σε 6,6 πόντους, 2 ασίστ και 1,5 ριμπάουντ σε 15,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management