Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.12.11

Στο Phoenix o Redd

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Michael Redd από τους Suns, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα προσθέσουν τον 32χρονο σούτινγκ γκαρντ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Το τεχνικό επιτελείο των "Ήλιων" δοκίμασε τον πρώην παίκτη των Bucks σε ατομικές προπονήσεις, από την απόδοση του στις οποίες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι. Έτσι, πήραν την απόφαση να του δώσουν άλλη μία ευκαιρία να αποδείξει πως τα καλά του χρόνια δεν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Αφού στο Phoenix έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του, στη συνέχεια τον υπέβαλλαν σε ιατρικές εξετάσεις, ώστε να είναι σίγουροι πως είναι υγιής. Οι όροι του συμβολαίου δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο πιθανότατα θα πρόκειται για μονοετή συνεργασία, που θα αποφέρει στον έμπειρο παίκτη το μίνιμουμ των οικονομικών απολαβών που προβλέπεται για τους βετεράνους.

Να σημειωθεί πως ο Redd αγωνίζεται εδώ και 11 χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και μέχρι πριν τρία χρόνια θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους σουτέρ του ΝΒΑ. Παρόλα αυτά οι απανωτοί τραυματισμοί στα ταλαιπωρημένα πλέον γόνατα του, του στοίχισαν μία πλουσιότερη αγωνιστικά καριέρα. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως την τελευταία τριετία έχει βρεθεί στο παρκέ μόλις σε 61 αγώνες.

Πάντως, οι μέσοι όροι καριέρας του απόφοιτου του κολεγίου του Ohio παραμένουν σταθερά σε υψηλά επίπεδα, αφού σε 578 αναμετρήσεις με τα "ελάφια" εκ των οποίων στις 427 βρέθηκε στη βασική πεντάδα, έχει καταγράψει 20 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 33,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management