Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.12.11

Aνανέωσε με Pistons ο Stuckey

Παίκτης των Pistons για τα επόμενα τρία τουλάχιστον χρόνια  θα παραμείνει ο Rodney Stuckey, καθώς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 25 εκατομμύρια δολάρια. O 25χρονος ποίντ γκαρντ ήταν free agent, ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για την οποία αγωνίζεται από την αρχή της παρουσίας του στο ΝΒΑ.

Άλλωστε, κάτι τέτοιο ήταν επιθυμία και του νέου προπονητή του Detroit, Lawrence Frank, που τον υπολόγιζε εξ αρχής στα πλάνα του, αφού και ο ίδιος όπως όλοι στο σύλλογο πιστεύουν πως θα εξελιχθεί στο νέο ηγέτη της ομάδας. Ο τελευταίος θέλει να φτιάξει ένα σύνολο από νεαρούς κι εξελίξιμους παίκτες, σε συνδυασμό με παλαιότερους που γνωρίζουν τι εστί "πιστόνια" και τι καλύτερο από το Νο15 του draft το 2007 που έχει συμπληρώσει ήδη  τέσσερα χρόνια στο "The Palace".

Nα σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν ο απόφοιτος του Eastern Washington είχε πολλά προβλήματα(και δεν ήταν ο μόνος) με τον πρώην προπονητή  του John Kuester, με την οποίο είχαν έρθει σε ρήξη κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αρκετά παιχνίδια στον πάγκο.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Rodney Stuckey" δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος των Pistons, Joe Dumars, για να συνεχίσει:'' O Rodney οδήγησε την ομάδας μας σε σκορ και ασίστ την περασμένη χρονιά και είναι μέρος της βασικής ομάδας νεαρών παικτών που χτίζουμε . Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τη συνεχή ανάπτυξη του στην ομάδα μας".


Ο Stuckey έχει αγωνιστεί σε 279 παιχνίδια με τη φανέλα του Detroit στα οποία κατέγραψε κατά μέσο όρο 13,6 πόντους, 4,5 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ σε 29,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management