Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

9.12.11

Ανανέωσε ο Prince

Τι κι αν ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα που κυκλοφορούσαν στην αγορά των ελευθέρων παικτών, ο Tayshaun Prince θα δώσει παράταση στα ήδη εννιά χρόνια παρουσίας του στο Detroit, αφού συμφώνησε να ανανεώσει με τους Pistons.

O 31χρονος σμολ φόργουορντ υπέγραψε τετραετής επέκταση του συμβολαίου του, με αποδοχές που θα φτάσουν τα 27εκ. δολάρια. Μάλιστα, είχε κάνει ξεκάθαρο εξ αρχής με την στάση του, ότι δεν θα διαπραγματευόταν με κανέναν άλλο σύλλογο και θα περίμενε μόνο την πρόταση της ομάδας του. Έτσι, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Detroit, το οποίο κάνει από το 2002 όταν και είχε επιλεγεί στο τότε draft από τη νυν ομάδα του, στη θέση 23 του πρώτου γύρου.

Σε 661 αγώνες που βρέθηκε στο παρκέ, ο απόφοιτος του Κentucky έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 12,9 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 33,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως οι επτά από τις εννιά σεζόν του στο ΝΒΑ ήταν σε full αγωνιστική δράση.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management