Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

14.12.11

Στους Raptors ο Forbes

Παίκτης τον Raptors είναι και επίσημα πλέον ο Gary Forbes, αφού οι Nuggets αποφάσισαν να μην ισοφαρίσουν την προσφορά για τον restricet free agent πρώην(πλέον) παίκτη τους, με αποτέλεσμα αυτός να καταλήξει στο Toronto.

Τα "αρπακτικά" είχαν καταθέσει την προσφορά τους για τον 26χρονο φόργουορντ από το περασμένο Σάββατο, η οποία αφορούσε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το σύλλογο του Καναδά να διατηρεί την οψιόν για τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας τους. Με βάση τους κανονισμούς της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας, το Denver είχε τρεις μέρες διορία να "ματσάρει" την πρόταση και να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο τελευταίος οδεύει πλέον προς Toronto.

O απόφοιτος του κολεγίου της Μασαχουσέτης, πραγματοποίησε πέρυσι τη rookie σεζόν του στην ομάδα του Colorado, με την οποία σε 63 συμμετοχές είχε 5,2 πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε 12,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management