Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

12.12.11

Ενίσχυση με Carter, Gray και Butler

Σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ τους προχώρησαν οι Raptors,αφού ανακοίνωσαν την απόκτηση των free agent Anthony Carter, Aaron Gray και Rasual Butler. Η χρονική διάρκεια των συμβολαίων, αλλά και τα χρήματα που θα λάβουν οι παίκτες για το διάστημα της συνεργασίας τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Ωστόσο, σε ότι έχει να κάνει με τον πρώτο, πληροφορίες αναφέρουν πως υπέγραψε το χαμηλότερο συμβόλαιο που θα μπορούσε να δοθεί σε βετεράνο παίκτη, δηλαδή λίγο πάνω από το 1εκ. δολάρια ετησίως.

Η φανέλα του Toronto θα είναι η έκτη που θα φορέσει ο 36χρονος πόιντ γκαρντ στην 12ετή παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, καθώς έχει περάσει από Heat, Spurs, Timberwolves, Nuggets, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Νέα Υόρκη και τους Knicks. Σε 599 αναμετρήσεις που βρέθηκε στο παρκέ έχει καταγράψει κατά μέσο όρο 4,9 πόντους, 3,9 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 20 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Από την άλλη, ο 27χρονος πρώην σέντερ των Hornets θα ξεκινήσει την πέμπτη σεζόν της καριέρας του στον Καναδά, έχοντας περάσει στο παρελθόν και από τους Bulls. Σε 190 παιχνίδια που αγωνίστηκε σε Chicago και New Orlean οι αριθμοί του ανέρχονται σε 3,6 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 11,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Tέλος, ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ αγωνίζεται για εννιά συναπτά έτη στο ΝΒΑ και έχει προσφέρει-κατά σειρά- τις υπηρεσίες του  σε Heat, Hornets, Clippers και Bulls. Σε 604 ματς που χρησιμοποιήθηκε από τους προπονητές του(ως back στις περισσότερες περιπτώσεις) έχει 8,5 πόντους και 2,6 ριμπάουντ σε 23,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η καλύτερη χρονιά της καριέρας του ήταν αυτή του 2009-2010, όταν και βρέθηκε στο Los Angeles για χάρη των Clippers.

Eπιπλέον, στην αναμονή της ισοφάρισης ή όχι από την πλευρά των Nuggets βρίσκονται στο Toronto,όσον αφορά την πρόταση που κατέθεσαν τα "αρπακτικά" στον restricted free agent Gary Forbes.Το Denver, με βάση τους κανονισμούς που συμπεριλήφθηκαν στη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας θα έχει τρεις μέρες για να ισοφαρίσει την προσφορά των Raptors και να κρατήσει τον 26χρονο φόργουορντ στο ρόστερ του.Μία προθεσμία η οποία λήγει αύριο(13/12).

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management