Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.12.11

Συμφωνία Raptors με Magloire

To κενό του Νο5 του φετινού draft Jonas Valanciunas(αποφάσισε να μείνει στη Lietuvos Ritas για ακόμη μία χρονιά)  θα καλύψει ο Jamaal Magloire στους Raptors. O 33χρονος Καναδός σέντερ, συμφώνησε με το Toronto για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ομάδα της πόλης που γεννήθηκε.

Ο πρόεδρος των Καναδών, Bryan Colangelo, μετά την κατάληξη που είχε η περίπτωση του Λιθουανού σέντερ, ο οποίος πλέον θα ενσωματωθεί στην ομάδα στο τέλος της προσεχής σεζόν, έψαχνε εναγωνίως για παίκτη στη θέση 5. Έτσι, κατέληξε στην περίπτωση του πρώην παίκτη της Heat, που ήταν free agent και από το 2008 όταν και βρέθηκε στο Miami αποτελούσε εναλλακτική λύση στο ρόστερ του συλλόγου.

Να σημειωθεί πως οι Raptors θα είναι ο όγδοος σταθμός στην καριέρα του Magloire, αφού έχει περάσει κατά σειρά από Bobcats, Hornets, Bucks, Blazers, Mavericks, Nets και Heat, ενώ τις καλύτερες χρονιές του πραγματοποίησε ως παίκτης της Νέας Ορλεάνης την τριετία 2002-2005, όπου ήταν και οι μοναδικές σεζόν που οι πόντοι του ανέρχονταν σε διψήφιο αριθμό.

Στις 11 χρονιές που αγωνίζεται στο ΝΒΑ ο απόφοιτους του Kentucky έχει πάρει μέρος σε 646 αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι 313 στη βασική πεντάδα, έχοντας κατά μέσο όρο 7,5 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 0,9 μπλοκ σε 22,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management