Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.12.11

Παραμένει "σφήγκα" ο Smith

Την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Hornets έβαλε ο Jason Smith, ο οποίος θα λάβει συνολικά 7,5 εκατομμύρια δολάρια. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ που ήταν ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του-εφόσον το επιθυμούσε- αποφάσισε να παραμείνει στη Νέα Ορλεάνη, αφού εκτιμάει πάρα πολύ τη δουλειά του προπονητή του, Monty Williams.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του απόφοιτου του Colorado State, Μark Bartelstein, ο πελάτης του είχε προτάσεις από άλλες ομάδες, ωστόσο του αρέσει τόσο η δουλειά που γίνεται σε ομαδικό επίπεδο στο σύλλογο, όσο κι αυτή σε ατομικό. Θεωρώντας πως η τελευταία τον βοήθησε να αναπτύξει το παιχνίδι του την τελευταία σεζόν.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον Jason στην ομάδα μας και τη φετινή σεζόν" αποκάλυψε ο general manager των Hornets,Dell Demps, και συνέχισε:" Μας έδωσε μία σταθερή απόδοση την περασμένη σεζόν, είτε όταν ερχόταν από τον πάγκο, είτε ακόμη και όταν κλήθηκε  να ξεκινήσει στη βασική πεντάδα. Μας δίνει βάθος στη frontline  με την ικανότητα να παίξει τόσο στη θέση του πάουερ φόργουορντ, όσο και σε αυτή του σέντερ".

Έτσι, οι "σφήγκες" θα έχουν ακόμη μία λύση που θα έρχεται από τον πάγκο για τη θέση 4 αλλά και για αυτή του σέντερ, αφού ο πρώην παίκτης των Sixers μπορεί να αγωνιστεί και στο Νο5 με την ίδια ευχέρεια.

Ο Smith επιλέχθηκε από το Miami στο Νο20 του draft το 2007, χωρίς πάντως να φορέσει ποτέ τη φανέλα των Heat, αφού την ίδια βραδιά δόθηκε με ανταλλαγή στους Sixers για χάρη του Daequan Cook. Στα 209 παιχνίδια που πήρε χρόνο συμμετοχής σε Philadelphia και New Orleans οι μέσοι όροι του ανέρχονται σε 4,1 πόντους και 2,9 ριμπάουντ σε 13,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management