Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

14.12.11

Πήραν δύο, έδιωξαν δύο οι Spurs

Toυς Gani Lawal και Antoine Hood πρόσθεσαν στο ρόστερ τους οι Spurs, με τη διάρκεια των συμβολαίων αλλά και τις αποδοχές των Αμερικανών να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Παράλληλα, παρελθόν αποτελούν οι Devin Gibson και Da' Sean Butler, καθώς  τα"σπιρούνια" αποφάσισαν να τους αποδεσμεύουν.

O Lawal επιλέχθηκε  Νο16 του δευτέρου γύρου στο draft του 2010 από τους Suns, με τους οποίους αγωνίστηκε μόλις σε έναν αγώνα την περσινή σεζόν(για δύο λεπτά).Ο 23χρονος φόργουορντ κατά τη διάρκεια του lockout συμφώνησε και έπαιξε στο Πολωνικό πρωτάθλημα για χάρη της Zastal, από την οποία αποχώρησε μόλις  ξεκλειδώθηκε το "λουκέτο".  Ωστόσο, όταν γύρισε στο Phoenix οι "'Ηλιοι" που δεν τον υπολόγιζαν στα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, έλυσαν το συμβόλαιο του.

Όσον αφορά τον Hood, αυτή θα είναι η πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ, αφού αν και 28 ετών δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. O γεννημένος στο Sugar Land του Texas γκαρντ είναι απόφοιτος του κολεγίου Air Force, ενώ έχει αγωνιστεί στο Τσέχικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ostrava, αλλά και στην D-League.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τους αποχωρήσαντες Gibson και Butler, ο πρώτος είναι ένας 22χρονος πόιντ γκαρντ απόφοιτος του UTSA,χωρίς καμία παρουσία στο ΝΒΑ, ενώ ο δεύτερος είναι ένας 23χρονος φόργουορντ , ο οποίος επιλέχθηκε στην 12η θέση του δευτέρου γύρου στο draft του 2010 από το Miami. Παρόλα αυτά, η παρουσία του στoυς Heat δεν κράτησε για πολύ αφού τον Οκτώβριο του 2010 τον αποδέσμευσαν, με αποτέλεσμα να μείνει ανενεργός μέχρι τον Μάρτιο του 2011, όταν και υπέγραψε με το San Antonio. To Νοέμβριο του 2011 συμφώνησε με την Λετονική Rigas, όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του μέχρι τη λήξη του lockout.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management