Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

29.12.11

To Κάρφωμα: Χτυπάει "κεραυνός" το Dallas

Aπογοητευτική βραδιά η χθεσινή, αφού αν εξαιρέσουμε τις επιλογές που κάναμε στο σερί και πετύχαμε το 3/3 από 'κει και πέρα οι δυάδες μας δεν περάσανε. Αιτία η απίστευτα κακή απόδοση που είχανε οι Celtics στην αναμέτρηση με τους Hornets στη Νέα Ορλεάνη. Εκεί που μάλλον εν αγνοία μας ποντάραμε άλλη ομάδα, διότι αυτοί δεν ήταν οι "¨Κέλτες" που είδαμε στους αγώνες με Knicks και Heat, όπου παρουσίασαν μία τουλάχιστον αξιόλογη εικόνα, ακόμη και χωρίς τον καλύτερο παίκτη τους(Paul Pierce). Αντίθετα, χθες εμφανίστηκε ένα άλλο σύνολο στο παρκέ του New Orleans Arena, το οποίο δικαίως διασύρθηκε από τις "σφήγκες" με 97-78. Για το παιχνίδι των Sixers στο Phoenix δε χρειάζεται να πούμε κάτι, αφού η Philadelphia όπως αναμέναμε πέρασε ένα ξεκούραστο βράδυ με αντίπαλο τους Suns.

Στο δεύτερο δελτίο το -10,5 του Miami δεν ήρθε ποτέ, αφού οι "θερμότητα" επικράτησε μόλις με έναν πόντο, με τους Bobcats να πραγματοποιούν ίσως το καλύτερο πρώτο ημίχρονο των τελευταίων ετών(για να μην πω και της ιστορίας τους, μιάς και πρόκειται για "φρέσκια" ομάδα). Όσον αφορά το Denver που το πήραμε στο -11,5 με αντίπαλο την Utah, όπως (κι αυτό)αναμενόταν πέρασε εύκολα, αφού επιβλήθηκε με 117-100.Για σήμερα έχω επιλέξει μία δυάδα, καθώς δεν βλέπω κάτι ξεκάθαρα από τα υπόλοιπα παιχνίδια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν "κλείνω" προς κάπου. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο συγκεκριμένα.

Δυάδα
Dallas Mavericks@Oklahoma City Thunder νίκη Thunder με -5,5(1,90)
Denver Nuggets@Portland Trail Blazers over 202(1,90)
Απουσίες Portland: Greg Oden

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management