Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.12.11

Top 10(29/12): Durant και...τέζα

Όποιος είδε χθες το παιχνίδι της Oklahoma με το Dallas, δεν θα πρέπει να έχει καμία αμφιβολία για το ποιος καταλαμβάνει το Νο1 στο σημερινό Top 10 των καλύτερων ενεργειών.Όσοι λοιπόν το είδατε, ναι είναι αυτό που νομίζετε, όσοι πάλι δεν είχατε την ευκαιρία να το δείτε, απλά απολαύστε το τώρα. Απο 'κει και πέρα στη δεκάδα μοιράζονται από δύο θέσεις τα παιχνίδια Magic-Nets, Lakers-Knicks, Rockets-Spurs και Thunder-Dallas και από μία τα Blazers-Nuggets και Kings-Bulls. Η ποικιλία δεν λείπει ούτε και σήμερα, αφού την εμφανίση τους κάνουνε φοβερά alley-oop, τρομερές τάπες, τρίποντα από το...σπίτι και εκπληκτικά καρφώματα.

Πρωταγωνιστής, πέραν αυτού που βρίσκεται στην κορυφή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Manu Gonobili, ο οποίος είναι ο μόνος που θα δούμε σε δύο θέσεις(9 και 5). Στην πρώτη πραγματοποιεί μία εκπληκτική ντρίμπλα πίσω από την πλάτη και καταλήγει στο λέι απ ανάμεσα από Martin και Lowry, ενώ στη δεύτερη προσφέρει μία ωραιότατη τάπα στον πρώτο. Παράλληλα, ξεχωρίζουν το μπλοκ του Batum και το κάρφωμα του Aldridge στην αντεπίθεση, όπως και η τάπα του Ηοward που λίγο ήθελε να στείλει την μπάλα στις κερκίδες αλλά από το....μέσον του γηπέδου.

Καλή διασκέδαση...




 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management