Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

15.12.11

Διπλό "χτύπημα" με Williams και Ely

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησαν οι Bobcats, αφού απέκτησαν τους Reggie Wiiliams και Melvin Ely. Ο πρώτος-σύμφωνα με πληροφορίες- υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με συνολικές αποδοχές 5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ για τον δεύτερο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι όροι της συμφωνίας.

O 25χρονος σμολ φόργουορντ ήταν  restricted free agent, με τους Warriors να έχουν τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε πρόταση έφτανε στα χέρια τους και την ίδια στιγμή να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο, οι "πολεμιστές" αποφάσισαν να αφήσουν τα δικαιώματα του, καθώς θέλησαν με αυτό τον τρόπο να κάνουν χώρο στο salary cap. Οι "αγριόγατες" διαπιστώνοντας πως στη Χρυσή Πολιτεία δεν είχαν σκοπό να κρατήσουν στο δυναμικό τους τον παίκτη, κινήθηκαν άμεσα και απέσπασαν την υπογραφή του.

Ο απόφοιτος του Virginia Military, στα δύο χρόνια παρουσίας του στο ΝΒΑ με τη φανέλα της Golden State αγωνίστηκε σε 104 παιχνίδια, στα οποία κατέγραψε 10,6 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε  23,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Όσον αφορά τον Ely, την μεταγραφή του οποίου ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Charlotte, Rod Higgins, είχε επιλεγεί στη θέση 12 του draft το 2002 από τους Clippers,με τη φανέλα των οποίων αγωνίστηκε στα δύο πρώτα χρόνια της καριέρας του. Την περσινή σεζόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους Nuggets, ενώ ενδιάμεσα είχε ξαναβρεθεί στους Bobcats(2004-2007 πρώτο μισό), πριν μετακομίσει σε San Antonio κι έπειτα Hornets. Σε 373 αναμετρήσεις έχει κατά μέσο όρο 5,3 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management