Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

22.12.11

Πήραν Williams οι Mavericks

To κομμάτι που έψαχναν οι Mavericks ώστε να συμπληρώσουν τo "παζλ" της frontline τους, φαίνεται πως βρήκανε στο πρόσωπο του Sean Williams. 0 25χρονος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με το δεύτερο έτος της συμφωνίας να είναι μερικώς εγγυημένο.

Μάλιστα, το Dallas τον απέκτησε με το σκεπτικό ότι θα δώσει περισσότερες βοήθειες στη θέση του σέντερ- καθώς αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και σε αυτή- και λιγότερο στου φόργουορντ, στην οποία oι Mavs έχουν περισσότερες λύσεις.Ο πρώην παίκτης των Nets, θα μοιραστεί το χρόνο του back up με τον Ian Mahinmi πίσω από τον Brendan Haywood, ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι αυτός που θα ξεκινάει στο Νο5 της βασικής πεντάδας. To αρνητικό για τον ίδιο, είναι πως έχει μόλις τρεις μέρες προπόνησης με τη νέα του ομάδα, ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος και στη διάθεση του Rick Carlisle για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στους Heat.

O απόφοιτος του Boston College επιλέχθηκε στο Νο17 του draft το 2007 από το New Jersey, στο οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια(07'-10') και κατέγραψε κατά μέσο όρο 4,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1,2 μπλοκ σε 14,8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 126 αναμετρήσεων. Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε εκτός ΝΒΑ και συγκεκριμένα στην Κίνα, όπου για ένα διάστημα περίπου δύο μηνών φόρεσε τη φανέλα της Fujian SBS XunXin, σε 16 παιχνίδια. Επόμενος σταθμός υπήρξε το Puerto Rico και οι Mets de Guaynabo, με την οποία είχε δύο συμμετοχές.

Τον Νοέμβριο του 2010 επέστρεψε στις Η.Π.Α, όμως όχι και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά στην αναπτυξιακή λίγκα(NBDL) για χάρη των Texas Legends. Εκεί  όπου ψηφίστηκε ως ο δεύτερος καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος, αγωνιζόμενος σε 49 αγώνες της κανονικής περιόδου. Τέλος,  τον περασμένο Αύγουστο μετακόμισε στο Ισραήλ υπογράφοντας συμβόλαιο με την Μaccabi Haifa, στο οποίο υπήρχε όρος αποδέσμευσης σε περίπτωση λήξης του lockout. Aπό τους Ισραηλινούς αποδεσμεύτηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management