Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

5.1.12

Τριπλή ανταλλαγή

Σε μία τριπλή ανταλλαγή προχώρησαν Grizzlies, Hornets και Sixers με τους δύο πρώτους να ενισχύονται σε θέσεις που έκριναν οι τεχνικοί τους ότι έχουν ανάγκη και τους τελευταίους να χρειάζεται να περιμένουν μέχρι το επερχόμενο draft. Συγκεκριμένα, κάτοικος Memphis έγινε ο Marreese Speights που φορούσε τη φανέλα των Sixers τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ ο Xavier Henry μετακόμισε στη Νέα Ορλεάνη μετά από ένα χρόνο που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στις "αρκούδες". Για να ολοκληρωθεί το "deal" στους 76ers κατέληξε μία επιλογή δευτέρου γύρου στο φετινό draft.

O 24χρονος σέντερ είχε επιλεγεί στο Νο16 του draft το 2008 και μέσα σε μία τριετία κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής σε 205 αγώνες. Σε αυτούς κατέγραψε κατά μέσο όρο 7,2 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε 14,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Όσον αφορά τον 20χρονο σούτινγκ γκαρντ βρέθηκε στη θέση 12 του draft του 2010, καθώς σε αυτή τον επέλεξαν οι Grizzlies. Στη rookie περσινή σεζόν του που αγωνίστηκε σε 38 αναμετρήσεις εκ των οποίων οι 16 ως βασικός οι μέσοι όροι του ανέρχονται σε 4,3 πόντους και 0,9 ριμπάουντ σε 13,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. 

Ωστόσο, οι "σφήγκες" θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον ακόμη δέκα ημέρες ώστε να τον δουν να αγωνίζεται με τη φανέλα τους, καθώς ο απόφοιτος του Kansas προέρχεται από τραυματισμό τον οποίο δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως. Το ιατρικό του δελτίο προέβλεπε επιστροφή στην ενεργό δράση περίπου στα μέσα Ιανουαρίου και στους Hornets ευελπιστούν να τον έχουν στη διάθεση τους άμεσα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management