Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

12.1.12

ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ: ΤΑ "ΕΛΑΦΙΑ"...ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ

Αν μου έλεγαν πριν το ξεκίνημα των χθεσινών παιχνιδιών στα οποία ποντάραμε πως η εξέλιξη τους θα ήταν αυτή που ήταν, δεν υπήρχε περίπτωση να το πίστευα. Συγκεκριμένα, η βασική μας τριάδα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, αφού στο ημίχρονο του αγώνα των Raptors με τους Kings είχαν σημειωθεί 81 πόντοι. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος μας...γάζωσαν για τα καλά, καθώς μπήκανε συνολικά 108 πόντοι εκ των οποίων οι 63 στην τελευταία περίοδο. Έτσι, το σύνολο έφτασε τους 189, όσο δηλαδή ήταν και το under που πήραμε για την αναμέτρηση.Παρόλα αυτά, το δελτίο δεν χάθηκε και βολευτήκαμε με την μονάδα-από το ολότελα που λένε- για να προχωρήσουμε στο επόμενο under, αυτό τον Celtics με τους Mavericks, που το πήραμε στους 182,5.H επαλήθευση ήρθε στους 175 και χάρη στον Dirk Nowitzki και ένα λάθος του Ray Allen γλιτώσαμε την  παράταση που θα μας έστελνε στον κουβά. Για το τελευταίο πάντως φρόντισε το Orlando, που έκανε το παιχνίδι της ζωής του με 16/27 τρίποντα και 41/70 F/G. Η λήξη του παιχνιδιού μας βρήκε να προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε το τι ακριβώς έγινε, με τους Blazers να ηττώνται με 107-104.

Η τριάδα Νο2 περιελάμβανε το -13,5 των Bulls, με το Chicago να μας το "δίνει", αφού επικράτησε των Wizards με 14(!) ακόμη και χωρίς τον Derick Rose , ο οποίος απουσίαζε λόγω τραυματισμού.Στο ίδιο δελτίο προσθέσαμε και το -7 των Spurs, που ναι μεν κέρδισαν αλλά με έξι πόντους διαφορά.Τουλάχιστον γλιτώσαμε το...εγκεφαλικό, αφού νωρίτερα δεν μας δικαίωσαν ούτε οι Sixers, για τους οποίους είχαμε επιλέξει το over 96 της επίθεσης τους, που ωστόσο δεν ήρθε ποτέ καθώς πέτυχαν μόλις 79. Χαρακτηριστικό της κακής τους απόδοσης επιθετικά οι 35 πόντοι του πρώτου ημιχρόνου. Πάμε όμως στο σημερινό κουπόνι, που περιλαμβάνει μόνο πέντε  αγώνες που πάντως μπορούν να μας δώσουν μερικά καλά σημεία για να ποντάρουμε.

Δυάδα
Detroit Pistons@Milwaukee Bucks/νίκη Bucks με -8(1,90)
Aμφίβολοι Pistons:Stuckey,Villanueva(λογικά δεν θα παίξει κανένας)
Aπουσίες Bucks:Dunleavy
Αμφίβολοι Bucks:Mbah a Moute,Udrih(πιθανότατα θα απουσιάσουν και οι δύο)
Cleveland Cavaliers-Phoenix Suns/νίκη Suns με -7(1,90)

Seri
Atlanta Hawks-Charlotte Bobcats/οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα
Golden State Warriors-Orlando Magic/νίκη Magic με 4 ή περισσότερους

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management