Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.1.12

"ΛΑΒΩΜΕΝΟ ΓΕΡΑΚΙ"

Ισχυρό πλήγμα δέχτηκαν οι Hawks, οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Al Horford στην καλύτερη των περιπτώσεων για τρεις και στη χειρότερη για τέσσερις μήνες. O 25χρονος σέντερ τραυματίστηκε στον αγώνα της ομάδας του με τους Pacers στην Indianpolis, καθώς  έπεσε άτσαλα στο παρκέ, έπειτα από μία φάση με αντίπαλο τον Roy Hibbert, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σχιστεί ο αριστερός θωρακικός του μυς. Ο τραυματισμός του όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, για την οποία οι ιθύνοντες της Atlanta δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα ακόμα.

Ο απόφοιτος του κολεγίου της Florida, θα απουσιάσει σίγουρα μέχρι τα μέσα Απριλίου, ενώ αν τελικά παρθεί η απόφαση να περάσει την "πόρτα" του χειρουργείου, τότε θα γίνει γνωστό και το ακριβές διάστημα απουσίας του."Είμαστε πολύ απογοητευμένοι για τον Al και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την γρήγορη αποκατάσταση του τραυματισμού του", δήλωσε ο general manager των "γερακιών" για να συνεχίσει:''Έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην επιτυχία της ομάδας μας από τη στιγμή που ήρθε στην Atlanta, κάτι που αποδεικνύεται από την επιλογή του στην NBA-All League Team την περασμένη σεζόν". 


Έπειτα από αυτή την εξέλιξη δημιουργείται ένα μεγάλο κενό στο σύλλογο της Georgia, αφού πλέον διαθέσιμοι για τη θέση 5 είναι μόνο οι Zaza Pachulia και Jason Collins. O δύο φορές All Star παίκτης της Atlanta αγωνίστηκε και στα 11 φετινά παιχνίδια της ομάδας του, στα οποία κατέγραψε κατά μέσο όρο 12,4 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1,3 μπλοκ σε 31,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος προγραμματισμένος αγώνας της φετινής σεζόν για τους Hawks είναι στις 26 Απριλίου. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το No3 του draft το 2007 να χάσει ένα σημαντικό μέρος και από τα playoff, αν φυσικά υποθέσουμε πως η Atlanta θα βρεθεί σε αυτά.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management