Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

22.1.12

Το Καρφωμα:Η ΩΡΑ ΤΩΝ "ΜΑΓΩΝ"

Ιδανική βραδιά η χθεσινή για τη στήλη "Κάρφωμα", αφού συνοδεύτηκε με δύο περάσματα από το ταμείο και συνολικά 6/6(μαζί με τις προτάσεις για το seri) σημεία να επαληθεύονται.Άλλωστε, για να τα λέμε όλα κάτι τέτοιο μας το χρωστούσε η προσχθεσινή αγωνιστική βραδιά, όταν χάσαμε στο νήμα την δυνατή τριάδα των under. Τα...καλά μαντάτα ξεκίνησαν με το Heat-Sixers, όπου το over 193,5 που επιλέξαμε έδειχνε πως είχε περάσει από το ημίχρονο κιόλας, κάτι που έγινε πραγματικότητα με τους συνολικά 215 πόντους που σημειώθηκαν(ημίχρονο 105). Η πρώτη δυάδα μας έκλεισε με το over 191,5 στο Rockets-Spurs, το οποίο ήρθε επίσης πάρα πολύ εύκολα, αφού στο ημίχρονο είχαν μπει ήδη 104 πόντοι, ενώ το φινάλε βρήκε τις δύο ομάδες στους 207.

Το δεύτερο δελτίο έδειχνε από νωρίς πως έχει πάρει κι αυτό το μονοπάτι του ταμείου, με την Oklahoma να διατηρεί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την διαφορά σε διψήφιο αριθμό(από 10-16 πόντους) και εν τέλει να μας δίνει το -8, αφού επικράτησε με 84-74 των Nets, στο New Jersey. Ωστόσο, το ευκολότερο σημείο απ' όλα ήταν η επιλογή μας στο over 190 του Grizzlies-Kings, όπου με την λήξη του ημιχρόνου είχαν σημειωθεί 128(!) πόντοι και με το φινάλε της τρίτης περιόδου 178! Κάπως έτσι επιστρέψαμε για τα καλά στο "χορό" των επιτυχιών και βάλαμε ένα πολύ καλό ποσό στο λογαριασμό μας.Σήμερα η βραδιά μας θα είναι αρκετά φτωχή, αφού δεν περιλαμβάνει κάποιο μεγάλο παιχνίδι, ενώ και ο αριθμός των αναμετρήσεων είναι αρκετά μικρός, με μόλις πέντε παιχνίδια στο πρόγραμμα.Παράλληλα και στο στοιχηματικό κομμάτι δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο ώστε να προχωρήσουμε σε κάποιο σοβαρό bet, κι έτσι θα ακολουθήσουμε την γνωστή "οδό" του χαλαρού πονταρίσματος.Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.

Δυάδα
Boston Celtics@Washington Wizards/+4 για Wizards(1,90)
Aπουσίες Celtics:Rondo,Dooling,Green,Wilcox
Αμφίβολοι Celtics:Pavlovic
Aπουσίες Wizards:Turiaf
Milwaukee Bucks@Miami Heat/νίκη Heat με -9(1,90)
Αμφίβολοι Heat:Wade(δύσκολα θα παίξει),Pittman


Seri
Washington Wizards-Boston Celtics/οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα
Los Angeles Clippers-Toronto Raptors/νίκη Clippers με 10 ή περισσότερους
Miami Heat-Milwaukee Bucks/νίκη Heat με 11 ή περισσότερους
Los Angeles Lakers-Indiana Pacers/οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management