Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

31.1.12

ΧΑΜΗΛΑ ΣΚΟΡ ΣΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΙΝΤΙΑΝΑ

Δύσκολη μέρα στοιχηματικά η αποψινή, το ίδιο αποδείχτηκε και η χτεσινή βέβαια.
Το over στην αναμέτρηση του Milwaukee ήρθε με τα χίλια ζόρια με τα "Πιστόνια" να μη μπορούν να στεριώσουν καλάθι. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να αποδωθεί στον 19χρονο rookie των "Ελαφιών" Tobias Harris που με την είσοδο του στο τελευταίο 4λεπτο του αγώνα έβαλε 8 πόντους με 2 τρίποντα πληρώνοντας όσους είχαν ποντάρει να μπουν πάνω από 180 πόντοι.

Στο άλλο ματς που περιμέναμε ανομβρία δίπλα στην έρημο της Arizona αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι μάλλον ανοίξαν οι ουρανοί και με βροχή από τρίποντα καταστράφηκε από πολύ νωρίς στον αγώνα το under. 26 εύστοχα σουτ έξω από τα 7.25 δε βλέπει κανείς και κάθε μέρα...

Υπενθυμίζω πως η χτεσινή δυάδα ήταν:

Milwaukee Bucks vs Detroit Pistons over 179,5 @ 1.71 103-82
Phoenix Suns vs Dallas Mavericks   under 189,5 @ 1.61 99-122


Σήμερα θα επιμείνουμε στα totals των ομάδων μιας και φαίνονται να παρουσιάζονται δύο ευκαιρίες στα ματς που συμμετέχουν οι ομάδες της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

 Στην Indiana οι ελλειπείς εσχάτως Nets φαίνεται να στερούνται επιθετικών λύσεων πέραν του Deron Williams και κόντρα στους ιδιαίτερα καλούς αμυντικά Pacers στη δυνατή τους κιόλας έδρα δύσκολα θα μπορέσουν να ανεβάσουν το σκορ σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα του Avery Johnson βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στα isolation plays του ρούκι αποκάλυψη για αυτούς φέτος Marshon Brooks που άνοιγε διαδρόμους για τους υπόλοιπους και ειδικά τους αγκυροβολημένους έξω από τη γραμμή του τριπόντου συμπαίκτες του. Κάποιες ενοχλήσεις όμως που νιώθει στον αχίλλειο τένοντα θα τον κρατήσουν εκτός και πιστεύω οι γηπεδούχοι να ακολουθήσουν το σύστημα του Toronto προχτές για να τους κρατήσουν χαμηλά στο σκορ.

Στο ιδιαίτερα φιλόξενο φέτος Madison Square Garden αγωνίζονται δύο ομάδες που έχουν από μία νίκη η κάθε μια τους στα τελευταία δέκα ματς. Οι Knicks παρουσιάζονται τραγικά άστοχοι εφέτος και παλεύουν στα περισσότερα ματς με το ζόρι για να ξεπεράσουν τους 90 πόντους. Στην αντίπερα όχθη τα πάλαι πότε "Κακά Παιδιά" προφανώς παρερμήνευσαν το προσωνύμιο που είχε δωθεί στην ομάδα που έσπασε την κυριαρχία των Lakers και Celtics 20 περίπου χρόνια πριν και με εξαίρεση τον Monroe όλοι οι άλλοι έχουν κάκιστα ποσοστά και κάκιστη απόδοση γενικότερα. Στο χτεσινό τους παιχνίδι ήταν απογοητευτικότατοι, φαίνεται ότι στα εκτός χάνουν μεγάλο ποσοστό από τη δύναμή τους αλλά βέβαια MSG είναι αυτό, πολλά έχουν δει τα μάτια μας εκεί φέτος. Κι έχουν να δουν κι ακόμα πολλά περισσότερα από ότι δείχνουν τα πράγματα.

Οπότε καταλήγουμε σε:

Indiana Pacers vs New Jersey Nets   under 192,5 @ 1.74
New York Knicks vs Detroit Pistons   under 185,5 @ 1.76


Ποντάρισμα 6 μονάδες (απόδοση 3,07)


Αρχικό  ταμείο  100 μονάδες
Τρέχων ταμείο    81 μονάδες

Υ.Γ Συγχαρητήρια στους NBAer και Tullamore που με τις προτάσεις τους κατάφεραν χτες να στείλουν όσους τους ακολούθησαν στο να πληρωθούν. Το ίδιο έπραξαν και δύο μέλη του chat, πάντα τέτοια (Spirouni και Laylow συγκεκριμενα), άντε και στα δικά μας!!!


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management