Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

31.1.12

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ "ΜΑΝΟΥ"


Σύμφωνα με την εφημερίδα “San Antonio Expresso Αργεντίνος άσος ,που φέτος έκανε ένα καταπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν (και παρόλο που το δείγμα είναι μικρό οι αριθμοί τον φέρνουν πρώτο σε παραγωγικότητα παίκτη σύμφωνα με το νέο σύστημα αξιολόγησης μπροστά από τον Lebron James με 17,4 πόντους και 59% στα σουτ σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής), βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του δεν ήταν κι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το πότε θα επέστρεφε στα παρκέ μιάς και το χέρι του (φωτογραφία του οποίου δημοσιέυσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολιάζοντας ότι μάλλον δεν θα μπορέσει να γίνει μοντέλο παλάμης μετά το τέλος της καριέρας του σαν αθλητής) μετά το κάταγμα που υπέστη στο μικρότερο του δάχτυλο, φαινόταν σε ιδιαίτερα δεινή κατάσταση.

Μάλιστα φαίνεται ότι αυτή εξελίσσεται ομαλά καθώς ήδη έχει αρχίσει ασκήσεις με τη μπάλα και σουτ με το αριστερό του χέρι, ενώ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της ομάδας στα μέσα περίπου του Φλεβάρη. Τότε θα είναι κι ακόμα περισσότερο αναγκαίος μιας και τον καιρό εκείνο τα «Σπιρούνια» θα κληθούν να δώσουν 9 συνεχόμενα παχνίδια μακριά από την έδρα τους. Η είδηση αυτή όπως είναι φυσικό χαροποιεί τον προπονητή του Greg Popovic, που ελπίζει σε ακόμα καλύτερη πορεία στην απρόβλεπτη για φέτος Δυτική Περιφέρεια. Αν κι ακόμα  βρισκόμαστε περίπου στο ένα τρίτο του πρωταθλήματος όλα είναι ανοιχτά σχετικά με το ποιες ομάδες θα βγουν play off και σε ποια θέση θα τερματίσουν. Χωρίς αυτόν το ρεκόρ τους είναι 10-7 μετά και το χτεσινοβραδινό νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στο Memphis και 13-9 συνολικό, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στη Δύση βασιζόμενοι κυρίως στο σχεδόν απόρθητο «κάστρο» τους (10-1 εντός με μοναδική ήττα στις λεπτομέρειες από τους Kings).

Αντίθετα η επιστροφή του - εκ των αναπληρωματικών πλέι μέικερ της ομάδας – T.J. Ford αναμένεται να καθυστερήσει. Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Texas (αγωνίστηκε και για λίγα παιχνίδια με την Κ.Κ. Ζάγκρεμπ κατά τη διάρκεια του lock out, στο πλευρό ενός άλλου πρώην NBAer του Shawn May) στα 10 ματς που αγωνίστηκε και σε 15,5 λεπτά ανά αγώνα αριθμεί 4,2 πόντους και 3,8 ασίστ.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management