Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

27.1.12

ΕΚΤΟΣ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ Ο BOGUT

Η ατυχία χτύπησε για ακόμη μία φορά την "πόρτα" του Andrew Bogut, ο τραυματισμός του οποίου αποδείχτηκε σοβαρότερος απ'ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί και θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον. Ο 27χρονος σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την Πέμπτη(26/01) τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν κάταγμα στον αριστερό αστράγαλο. Τα νέα προκάλεσαν "σοκ" στις τάξεις της ομάδας, καθώς όλοι πίστευαν πως πρόκειται για διάστρεμμα.

Να υπενθυμιστεί πως ο Αυστραλός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης(25/01) κόντρα στους Rockets, όταν σε μία φάση προσπάθησε να ανακόψει το σουτ του Kyle Lowry με αποτέλεσμα να προσγειωθεί πάνω στο πόδι του παίκτη των "ρουκετών" και να πέσει στο παρκέ σφαδάζοντας.Ο ίδιος πάντως δεν έχασε την αισιοδοξία του και αφού πρώτα ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Milwaukee μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του:"Ευχαριστώ για την συμπαράσταση (και το μίσος από μερικούς) όλων των φιλάθλων. Θα επιστρέψω. Δεν μπορούσα να ελέγξω αυτό τον τραυματισμό. Πρώτο βήμα θα είναι να περπατήσω ξανά".


Αξίζει να σημειωθεί πως το Νο1 του draft το 2005 στο παιχνίδι με το Houston συμπλήρωσε τις 400 συμμετοχές στο ΝΒΑ, κάτι που απ' ότι φάνηκε δεν ήταν το τυχερό του. Ο τραυματισμός του Bogut αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τα "ελάφια" τα οποία προέρχονται από τρεις εκτός έδρας νίκες, σε New York,Miami και Houston.Oι τραυματισμοί πάντως δε λένε να αφήσουν σε ησυχία των Αυστραλό, αφού από τη σεζόν 2008-2009 όλα του πάνε ανάποδα.Συγκεκριμένα, την εν λόγω χρονιά είχε χτυπήσει χαμηλά στην πλάτη, με αποτέλεσμα να χάσει συνολικά 43 αγώνες.Την επόμενη σεζόν(09'-10') υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που την κράτησε εκτός για 22 παιχνίδια, καθώς σε μία αναμέτρηση με τους Suns έπεσε άτσαλα στο παρκέ και έσπασε το δεξί του χέρι.

Φέτος αν και ξεκίνησε αρκετά καλά, χρειάστηκε να απουσιάσει για τέσσερα ματς από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Bucks,αφού μετέβη στην Αυστραλία λόγω προσωπικού προβλήματος. Στα 12 παιχνίδια που πρόσφερε τις υπηρεσίες του έχει κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 8,3 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, 2 μπλοκ και 1 κλέψιμο σε 30,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management