Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

19.1.12

Bukowski vs Hemingway

 Τo παιχνίδι της χρονιάς σήμερα στο South Beach, εκεί που διασταυρώνουν τα ξίφη τους Heat και Lakers.
Kobe vs Lebron ή αν θέλετε Charles Bukowski vs Ernest Hemingway... Όχι, κάνω πλάκα. Μακάρι να είχε τέτοιες προεκτάσεις η αποψινή μονομαχία, αν και μάλλον θα έπρεπε να γράψω Hemingway vs Bukowski.
 
 O αμφιλεγόμενος Bukowski, ο οποίος πέρασε την μεγαλύτερη περίοδο της ζωής του στις underground περιοχές του Los Angeles (το downtown δεν είναι το πραγματικό LA) με ένα μπουκάλι στο χέρι ή σε κάποιο παρακμιακό μπαρ με Μεξικανούς ή περιθωριακούς,
έγραψε το εξής: "You have to die a few times, before you can really live", (The people look like flowers at lasτ)
 Στην αναγωγή του στο πρόσωπο της ημέρας, διαλέγω τον King James και λέω ότι έχει πεθάνει ήδη 2 φορές. Τώρα είναι η ώρα να ζήσει, να φτάσει ως το τέλος δηλαδή, να κερδίσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, ξεκινώντας από σήμερα την προσπάθεια.

 Από την άλλη ο νομπελίστας το 1954 Εrnest Hemingway, ο οποίος έζησε στην Florida και στην Cuba για μεγάλο διάστημα της σαφώς πιο ταραχώδης ζωής του. Θα τον "στείλω" λοιπόν στο Hollywood και θα διαλέξω το "The world breaks everyone, and afterwards some are strong at the broken places". Κάτι τέτοιο ζει και πάλι ο Kobe Bryant, o οποίος έχει αμφισβητηθεί περισσότερο από τον καθένα την τελευταία δεκαετία, αλλά συνεχίζει να δίνει τις δικές του απαντήσεις με τον δικό του τρόπο. Εντός γηπέδου δηλαδή. 

 Σαφώς και δεν είμαι αυτός που θα ανακατέψω τις δυο σημαντικές αυτές μορφές της λογοτεχνίας με το basket, αλλά αισθάνομαι ότι απόψε στο American Airlines Arena θα υπάρχει ατμόσφαιρα. Δεν είναι μόνο οι black εμφανίσεις της παρέας του Lebron, είναι και το mood όλων των φίλων του αθλήματος. Είναι η προσπάθεια της Generation X να καπελώσει τον Black Mamba. 
 Και ακόμη και αν κανείς από τους πρωταγωνιστές δεν το παραδέχεται, μια ήττα από το αντίπαλο δέος προκαλεί μεγαλύτερες ζημιές σε σχέση με τα οφέλη της νίκης. 
 Ακόμα κι αν κοιμηθείτε νωρίς, μην ξεχάσετε να βάλετε ξυπνητήρι στις 2,50 τα ξημερώματα.
Το Lakeshow ταξίδεψε στο Miami για να αντιμετωπίσει τους Men in Black.
Στις 3.00 αρχίζει το ματς... 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management