Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.1.12

Calderon:'' O Ricky είναι σπουδαίος παίκτης"

Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποιεί στην rookie του σεζόν στο ΝΒΑ ο Ricky Rubio, ο οποίος φαίνεται να προσαρμόζεται εύκολα και άμεσα στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.Οι εμφανίσεις του στα πρώτα εννιά παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα των Timberwolves θεωρούνται τουλάχιστον αξιόλογες, με τον Ισπανό πόιντ γκαρντ να έχει μέχρι στιγμής 9,9 πόντους, 7,4 ασίστ, 3,9 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα σε 28,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στην εως τώρα παρουσία του στο "μαγικό" κόσμου δήλωσε:"Δεν είμαι ο συνηθισμένος ρούκι που προέρχεται από  κάποιο λύκειο  ή  πανεπιστήμιο. Έχω πολλές εμπειρίες από  την Ευρώπη, όπου για  σχεδόν έξι χρόνια αγωνιζόμουν  επαγγελματικά".Παράλληλα, ερωτώμενος σχετικά με την σαφώς μεγαλύτερη πίεση που υπάρχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη σε σχέση με την Ευρώπη, απάντησε πως:"Δεν την αφήνω να με επηρεάζει  στο πώς αγωνίζομαι και στο πώς προετοιμάζομαι. Αγαπώ να παίζω μπάσκετ και  θα το αγαπώ για πάντα".

Στο μεταξύ, μετά την αναμέτρηση στον Καναδά ανάμεσα στο Toronto και τη Minnesota που βρήκε νικητές τους πρώτους με 97-87, ο Jose Calderon είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον ταλαντούχο συμπατριώτη του:"Ο Ricky είναι σπουδαίος παίκτης. Η Minnesota έκανε μια σπουδαία επένδυση για το μέλλον. Ο Rubio θα είναι ακόμα καλύτερος στο μέλλον. Τώρα είναι μόνο η αρχή" ανέφερε ο 30χρονος πόιντ γκαρντ των Raptors, o oποίος αναδείχθηκε νικητής στην πρώτη του "μάχη"¨με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ισπανίας.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management