Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.1.12

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο DENG

Έτοιμος για την επιστροφή του στο παρκέ φαίνεται πως είναι ο Luol Deng, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται σήμερα στην βασική πεντάδα των Bulls για το παιχνίδι κόντρα στους Wizards, στην Washington. Mάλιστα και σύμφωνα με την Chicago Tribune,ο 26χρονος σμολ φόργουορντ είχε αποκαλύψει στους συμπαίκτες του πριν την αναμέτρηση στο Miami-όπου οι "ταύροι" γνώρισαν την ήττα με 97-93- πως ήταν έτοιμος να παίξει, ωστόσο ο Tom Thibodeau προτίμησε να μην βιαστεί και τον αφήσε εκτός για ακόμη ένα αγώνα.

"Κάνει όλο και περισσότερα και νιώθει πολύ καλύτερα" δήλωσε ο τεχνικός των Bulls σχετικά με την κατάσταση του Νο7 στο draft του 2004 και συνέχισε:''Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως αισθάνεται καλά για το παιχνίδι.Εφόσον ο ίδιος κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό".

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τέσσερα παιχνίδια που απουσίασε ο απόφοιτος του Duke,οι "κόκκινοι" υπέστησαν δύο ήττες.Συγκεκριμένα, επικράτησαν Nets και Bucks, ενώ ηττήθηκαν από Pacers και Heat. Ο Deng πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε 18 αναμετρήσεις των Bulls μέχρι στιγμής, με τους μέσους όρους του να ανέρχονται σε 15,9 πόντους, 7,5 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 38,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.Αριθμοί που πάντως είναι από τους χειρότερους παραγωγικά στην καριέρα του, με εξαίρεση τα ριμπάουντ, τον μέσο όρο των οποίων έχει ανεβάσει αισθητά.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management