Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

31.1.12

EKTOΣ ME CELTICS ΟΙ PARKER ΚΑΙ GIBSON

Mε δύο σημαντικές απουσίες θα υποδεχτούν αύριο(31/01) τους Celtics οι Cavaliers, καθώς όπως όλα δείχνουν απών θα είναι οι Daniel Gibson και Anthony Parker. O 25χρονος σούτινγκ γκαρντ δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή μεγάλη νίκη της ομάδας του στη Βοστόνη(με 88-87) και μάλιστα δεν επέστρεψε καν με την αποστολή των Cavs στο Cleveland.Αντιθέτως, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος του συλλόγου,παρέμεινε στη Μασαχουσέτη και εισήλθε στο νοσοκομείο Beth Israel με σκοπό να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον τραυματισμό του στον αυχένα.Οι ενοχλήσεις στον αυχένα του απόφοιτου του Texas ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίων του New Jersey την περασμένη Παρασκευή(27/01), με το χρόνο απουσίας του να παραμένει άγνωστος.

Με την σειρά του o 36χρονος επίσης σούτινγκ γκαρντ συμμετείχε κανονικά στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στους "Κέλτες", όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του για 14 λεπτά, πριν ζητήσει να αποσυρθεί λόγω έντονων πόνων στην πλάτη. Στο μεταξύ, δεν πήρε μέρος ούτε στη σημερινή προπόνηση των "ιπποτών" καθώς οι ενοχλήσεις που ένιωσε συνέχισαν να τον ταλαιπωρούν. Ο προπονητής του συλλόγου του Ohio,Byron Scott, αποκάλυψε πως ο απόφοιτος του Bradley δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα με τους "πράσινους".

Ο Gibson έχει βρεθεί σε 17 αναμετρήσεις των Cavs στο παρκέ και σε αυτές έχει καταγράψει κατά μέσο όρο 7,1 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε25,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Από την άλλη ο Pakrer, σε 18 αναμετρήσεις έχει μέσους όρους που ανέρχονται σε 6 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 23,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management