Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.1.12

Eκτoς για τρεις μηνες ο Brown

Όλο και μεγαλώνει η λίστα των τραυματιών που χάνουν το μεγαλύτερο μέρος ή ακόμη και όλη τη φετινή σεζόν. Τελευταίο "θύμα" αποδεικνύεται ο Kwame Brown, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.O 29χρονος σέντερ τραυματίστηκε στη νίκη των Warriors επί του Miami στη Χρυσή Πολιτεία και από την μαγνητική τομογραφία στη οποί υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως σχίστηκε ο μεγάλος θωρακικός μυς που συνδέεται με το δεξιό του ώμο.Όπως ανακοίνωσε και η διοίκηση του Golden State, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να χειρουργηθεί ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά και να γίνει γνωστή η διάρκεια της απουσίας του.

Το Νο1 του draft το 2001 που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πολεμιστές" για το οποίο θα λάβει 7 εκατομμύρια δολάρια, ξεκίνησε αρκετά καλά τη φετινή χρονιά. Πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από τους αριθμούς τους, καθώς έχει καταγράψει 6,3 πόντους και 6,4 ριμπάουντ σε 20,8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Μάλιστα, στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις του συλλόγου της California είχε 9,7 πόντους και 6,3 ριμπάουντ, ενώ είναι και ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας του.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management