Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

7.1.12

Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Gordon

Νέο και αυτή τη φορά μεγαλύτερο πλήγμα προέκυψε για τους Hornets, καθώς ο Eric Gordon θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες. O 23χρονος σούτινγκ γκαρντ αγωνίστηκε κανονικά στον πρώτο αγώνα της Νέας Ορλεάνης(26/12) εναντίον των Suns στο Phoenix και μάλιστα ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, καταγράφοντας 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο, απουσίασε από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των "σφηγκών" και συγκεκριμένα από την εντός έδρας νίκη επί των Celtics και τις ήττες από Phoenix(εντός), Sacramento και Utah(εκτός). Παρόλα αυτά, η επιστροφή του στην αναμέτρηση  και την ήττα(101-93) από τους Sixers στη New Orleans Arena, ήταν μάλλον πρόωρη όπως αποδείχτηκε και από την κατάσταση του τραυματισμένου του γονάτου. Η συμμετοχή του είχε σαν αποτέλεσμα να πρηστεί το γόνατο του και να χρειαστεί να απουσιάσει για ακόμη δύο τουλάχιστον εβδομάδες από τους αγώνες της νέας του ομάδας, με τους γιατρούς να του έχουν συστήσει ξεκούραση.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management