Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

21.1.12

GORDON:"ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΠΟΛΥΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ"

Την επιθυμία του να παραμείνει στους Ηornets για πολλά χρόνια ακόμη εξέφρασε μέσω δηλώσεων του σε εφημερίδα της Νέας Ορλεάνης ο Eric Gordon, που ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό εξαρτάται και από την πρόταση που θα του καταθέσει η ομάδα του:"Φυσικά και είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να υπογράψω πολυετές συμβόλαιο, όμως όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο πιστεύουν ότι αξίζω" ανέφερε ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ και κατέληξε:"Παρά το γεγονός ότι έχω αγωνιστεί σε μόλις δυο ματς, έχουν δει τι μπορώ να κάνω γι' αυτούς. Μπορώ να τους δώσω νίκες".


O απόφοιτος του κολεγίου της Indiana μετακόμισε από τους Clippers στους Hornets, μαζί με τους Kaman και Aminu στο πλαίσιο της ανταλλαγής του φετινού σήριαλ που ακούει στο όνομα Chris Paul και ο οποίος ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή. To πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του Gordon φτάνει στο τέλος του το ερχόμενο καλοκαίρι και οι "σφήκες" έχουν δικαίωμα να τον ανανεώσουν μέχρι της 25 Ιανουαρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, ο παίκτης αυτόματα  μετατρέπεται σε restricted free agent, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε ομάδα θα μπορεί να του καταθέσει πρόταση(μετά της 30 Ιουνίου) συνεργασίας, με τους Hornets πάντως να διατηρούν το δικαίωμα ισοφάρισης που θα τον κρατήσει στη Νέα Ορλεάνη.

Παρόλα αυτά και με μόλις τέσσερις μέρες να απομένουν μέχρι τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, η τελευταία δεν έχει  κάνει ακόμη κάποια πρόταση στον πρώην παίκτη των Clippers και παρότι ο ίδιος αλλά και οι  ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους, τα πράγματα περιπλέκονται από το γεγονός ότι η ομάδα διοικείται από τους 29 ιδιοκτήτες της λίγκας. Ωστόσο, ο Gordon δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον του και έχει σκοπό να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το πρώτο "καλό" συμβόλαιο της καριέρας του, τη στιγμή που βρίσκεται βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ο τελευταίος του στοίχισε τη συμμετοχή στις 13 από τις 15 αναμετρήσεις της ομάδας τους, καθώς αγωνίστηκε μόνο στην εκτός έδρας νίκη επί του Phoenix, όπου πέτυχε και το νικητήριο καλάθι, αλλά και στην εντός έδρας ήττα από τους Sixers.Σε αυτούς είχε κατά μέσο όρο 21 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1,5 μπλοκ σε 39 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management