Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

21.1.12

ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ HARRIS ΟΙ JAZZ

Στη λίστα των διαθέσιμων προς παραχώρηση παικτών τοποθέτησαν  τον Devin Harris oι Jazz και αναμένουν πλέον ενδεχόμενες προτάσεις ανταλλαγής . Στη Utah δεν έχουν μείνει καθόλου ικανοποιημένοι από την απόδοση του 28χρονου πόιντ γκαρντ και ψάχνουν τρόπο να τον ξεφορτωθούν. Μάλιστα, δεν άργησε να έρθει στο φως της δημοσιότητας το όνομα του πρώτου ενδιαφερόμενου και αυτό δεν είναι άλλο από τους Lakers.

Οι "Λιμνάνθρωποι" είναι γνωστό τοις πάσι πως έχουν ανάγκη από ένα παίκτη στη θέση 1, καθώς o Derek Fischer έχει πατήσει τα 37, πραγματοποιεί την δεύτερη χειρότερη(μετά την rookie) σεζόν της καριέρας του και δείχνει με τη μέχρι στιγμής απόδοση του πως δε μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο. Αυτό, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Steve Blake, ο οποίος θα μείνει εκτός μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου αφήνουν τους  "κίτρινους" χωρίς αξιόπιστη λύση στη θέση του πλέι μέικερ.

Παρόλα αυτά, αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά του Harris σε σχέση με τους μέσους όρους καριέρας του, θα διαπιστώσει πως πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν και με το δίκιο τους οι "Μορμόνοι" έφτασαν στο σημείο να επιθυμούν την φυγή του. Συγκεκριμένα, σε 14 αναμετρήσεις που ξεκίνησε φέτος ως βασικός κατέγραψε κατά μέσο όρο 8,1 πόντους, 4,6 ασίστ και ,3 ριμπάουντ σε 25,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Τη στιγμή, που οι  μέσοι όροι καριέρας του είναι 13,1 πόντοι, 5 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε 28,1 λεπτά ανά αγώνα.Άξιο αναφοράς και το γεγονός πως πραγματοποιεί τη δεύτερη χειρότερη(μετά τη rookie κι αυτός) χρονιά του στην 8ετή παρουσία του στο ΝΒΑ.

Ο απόφοιτος του Wisconsin που ήρθε(μαζί με τον Favors) τον περασμένο Φεβρουάριο στη Utah, στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Deron Williams στους Nets, πρόλαβε να κάνει ορισμένα πάρα πολύ καλά παιχνίδια την σεζόν που μας πέρασε. Σε μόλις 17 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Salt Lake είχε 15,8 πόντους,5,4 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 31,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Με τη λήξη της regular season, οι προσδοκίες των ιθυνόντων  του συλλόγου προς το πρόσωπο του ήταν ακόμη μεγαλύτερες για τη φετινή σεζόν, ωστόσο απ' ότι φαίνεται ο ίδιος δε κατάφερε να φανεί αντάξιος αυτών

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management