Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

28.1.12

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ HORNETS O KAMAN

Τον Chris Kaman ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν οι Hornets, οι οποίοι δεν έχουν μείνει καθόλου ευχαριστημένοι από την μέχρι στιγμής απόδοση του Γερμανού και σε συνδυασμό με το υψηλό του συμβόλαιο, φαίνεται πως αποτελεί "βάρος" για το σύλλογο της Νέας Ορλεάνης.  Έτσι, η τελευταία έχει βγει στην...αγορά και ψάχνει για πιθανούς ενδιαφερόμενους, ώστε να τον παραχωρήσει μέσω ανταλλαγής, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο general manager της ομάδας,Dell Demps.Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Adrian Wojnarowski, τα πρώτα ονόματα έχουν βγει ήδη στο "φως" της δημοσιότητας και αφορούν τους Rockets,Jazz,Spurs,Pacers,Pistons και Celtics.

"Είχαμε μία συζήτηση με τον Chris(σ.σ Kaman) όπου του εκφράσαμε την απόφαση να ακολουθήσουμε διαφορετική κατεύθυνση" δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Hornets και κατέληξε:''O Chris επέδειξε απόλυτο επαγγελματισμό κατά την διάρκεια των συζητήσεων και τον ευχαριστούμε για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κατάσταση".

Μάλιστα, ο 29χρονος σέντερ φαίνεται πως βρίσκεται ήδη εκτός ομάδας, αφού δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της στη χθεσινή νικητήρια αναμέτρηση κόντρα στους Magic, στο New Orleans Arena. Ο ακριβής λόγος δεν ξεκαθαρίστηκε από τον Demps ούτε στην γραπτή δήλωση που εξέδωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα και η οποία ανέφερε ότι:''Aμοιβαία αποφασίστηκε για διαφόρους λόγους, να μην αγωνιστεί σήμερα ο Chris(σ.σ Kaman)". Nα σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης των Clippers βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, για τον οποίο προβλέπεται να λάβει 14 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό αποτελεί θετικό παράγοντα για πιθανούς ενδιαφερόμενους, καθώς δεν θα χρειαστεί να επωμιστούν στο salary cap τους  το "βάρος" ενός μεγάλου συμβολαίου, παρά μόνο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Kaman που μετακόμισε(μαζί με τους Gordon και Aminu) στη New Orlean στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Chris Paul στους Clippers, φαίνεται πως δεν κατάφερε να βρει τον ρόλο του στη ομάδα.Κάτι τέτοιο άλλωστε φαίνεται και από τους φετινούς μέσους όρους του, οι οποίοι ανέρχονται σε 9,2 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 1,2 μπλοκ σε 22,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 17 αναμετρήσεων που βρέθηκε στο παρκέ. Αριθμοί που συγκαταλέγονται μέσα στους τρεις χειρότερους της καριέρας του και κάτω από τoυς γενικούς μέσους όρους του.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management