Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

11.1.12

Ντεμπούταρε ο Jianlian

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Mavericks πραγματοποίησε χθες(10/01) ο Yi Jianlian, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου πεντέμισι  λεπτά στη νίκη της ομάδας του επί τον Pistons(με 100-86) στο "Palace of Auburn Hills". O 24χρονος πάουερ φόργουορντ στα λίγα λεπτά συμμετοχής που του έδωσε ο Rick Carlisle πρόλαβε να μαζέψει ένα ριμπάουντ και να υποπέσει σε ακόμη ένα φάουλ.

Να σημειωθεί πως οι πρωταθλητές αφού υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρώην παίκτη των Wizards, τον έστειλαν στο NBDL και συγκεκριμένα στη θυγατρική τους Texas Legends. Αυτό καθώς ο Κινέζος προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό και κρίθηκε απαραίτητο να βελτιώσει τα επίπεδα της φυσικής του κατάστασης, βρίσκοντας παράλληλα ρυθμό και "πατήματα" μέσω της αναπτυξιακής λίγκας. Στην τελευταία αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις, όπου κατέγραψε κατά μέσο όρο 23 πόντους,  12 ριμπάουντ και 2 μπλοκ σε 36,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Στο Dallas είδαν μέσα σε λίγες μέρες  πως το Νο6 στο draft του 2007 έχει κάνει σημαντική πρόοδο και επέλεξαν να τον προσθέσουν νωρίτερα απ' ότι αρχικά υπολόγιζαν στο έμψυχο δυναμικό τους, καθώς τον κάλεσαν να παρευρεθεί στην προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα. Έτσι, με όλες κι όλες δύο προπονήσεις, έφτασε να πάρει και τα πρώτα του λεπτά στο παρκέ στη χθεσινή νίκη του συλλόγου του Texas επί των Pistons.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management