Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

9.1.12

Love:"Είμαι το καλύτερο τεσσάρι"

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Kevin Love, στην ερώτηση που του τέθηκε από δημοσιογράφους αν πιστεύει πως είναι καλύτερος του Blake Griffin και συνέχισε κάνοντας  γνωστούς τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει τόσο στον εαυτό του:"Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας, όπως πίστευε και ο Mohammad Ali στον εαυτό του. Οταν θέλεις να κερδίζεις, πρέπει να σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου υπολογίσιμο μέγεθος για να σε σεβαστεί ο αντίπαλος".


Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ βρίσκεται εν αναμονή της πρότασης ανανέωσης, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα του καταθέσουν οι Timberwolves. Ωστόσο, οι τελευταίοι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Most Improved Player της περασμένης χρονιάς, αφού έχουν δικαίωμα να του καταθέσουν πρόταση μέχρι της 25 Ιανουαρίου. Αν μέχρι τότε δεν το κάνουν, ο απόφοιτος του UCLA θα γίνει αυτομάτως restricted free agent το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που θα δίνει το δικαίωμα σε οποιαδήποτε ομάδα(και δεν θα είναι λίγες αυτές) το θελήσει να του προτείνει συμβόλαιο.Παρόλα αυτά, οι "λύκοι" θα διατηρούν τη δυνατότητα ισοφάρισης της προσφοράς που παράλληλα θα τον κρατάει στη Minnesota. Σαν να μην έφτανε αυτό, φήμες αναφέρουν πως ο ίδιος ο παίκτης έχει κάνει γνωστό στους διοικούντες το σύλλογο να του καταθέσουν την πρόταση τους μέχρι της 15 του μήνα.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιθύνοντες των Timberwolves ετοιμάζουν μία πρόταση που θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια δολάρια για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Με αυτή την κίνηση, οι Timberwolves κάνουν ξεκάθαρο πως επιθυμούν να "χτίσουν" τη νεανική και ταλαντούχα ομάδα των επόμενων χρόνων που οραματίζονται, γύρω από τον σταρ τους. Ο τελευταίος πάντως δε δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον του:''Δεν ξέρω τι θα κάνω. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης των Timberwolves και είμαι χαρούμενος που έχουμε φτάσει σε καλό σημείο για να κερδίζουμε αγώνες". Αξίζει να σημειωθεί πως για την περίπτωση του Love ενδιαφέρθηκαν ζεστά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος οι Lakers, σε ένα σενάριο που ήρθε ξανά στον...αφρό προ ολίγων ημερών και περιελάμβανε μετακόμιση του Pau Gasol στη Minnesota μέσω ανταλλαγής.

Το No5 του draft το 2008 έχει κάνει άλματα προόδου αυτά τα 4 χρόνια παρουσίας του στο ΝΒΑ, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και από την ανάδειξη του ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης του 2011.Φέτος παρουσιάζετε ακόμη πιο ώριμος, σε πολύ καλή φυσική κατάσταση(δείγμα του ότι δούλεψε κατά την διάρκεια του lockout) και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Άλλωστε, οι μέσοι όροι του στα επτά μέχρι στιγμής ματς του φετινού  πρωταθλήματος αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, καθώς ανέρχονται σε 26,1 πόντους,14,8 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 39,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Μάλιστα, δε θα πρέπει να παραβλεφθεί το γεγονός πως σουτάρει με 42% ευστοχίας πίσω από την γραμμή των 7,25μ. ποσοστό αν μη τι άλλο φοβερό για έναν παίκτη που αγωνίζεται στη θέση 4.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management