Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

6.1.12

Γυναίκα διαιτητής μήνυσε τον Lowry

Μήνυση στον Kyle Lowry κατέθεσε η διαιτητής Infini Robinson, η οποία κατηγορεί τoν 25χρονο πόιντ γκαρντ ότι την χτύπησε με την μπάλα. Το επεισόδιο έλαβε χώρα  σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του lockout και συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου σε  γυμναστήριο του Las Vegas. 

Όπως ισχυρίζεται η 30χρονη ρέφερι, ο παίκτης των Hornets πέταξε με δύναμη την μπάλα πάνω της, τη στιγμή που η ίδια βρισκόταν στο χώρο που είχε οριστεί για τους διαιτητές. Μάλιστα, αναφέρει πως η μπάλα την χτύπησε με τέτοια δύναμη που έσπρωξε το σώμα της προς τα πίσω στην καρέκλα που καθόταν.Παράλληλα, τόνισε πως αν δεν είχε σκύψει εκείνη την στιγμή για να αλλάξει τα παπούτσια της πολύ πιθανό το χτύπημα να την έβρισκε στο πρόσωπο και  να της είχε σπάσει την μύτη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία την πλησίασε ο Corey Maggette, ο οποίος και της ζήτησε συγνώμη για λογαριασμό του απόφοιτου της Villanova. Aργότερα, το ίδιο έπραξε και ο ίδιος ο Lowry που της είπε:'' Ειλικρινά λυπάμαι για ότι έκανα. Άφησα τα συναισθήματα μου να με επηρεάσουν". Στο μεταξύ, ο general manager τoυ Houston δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση σχετικά με την καταγγελία, ενώ ο άσος των "ρουκετών" θα παρευρεθεί σε δικαστήριο του Las Vegas στις 2 Φεβρουαρίου.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management