Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.1.12

"Σοκ" με Maynor

Στη μακρά λίστα των μεγάλων άτυχων της σεζόν προστέθηκε και το όνομα του Eric Maynor, ο οποίος θα χάσει όλο το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς. O 24χρονος πόιντ γκαρντ των Thunder, τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Oklahoma με το Houston, με τις ιατρικές εξετάσεις να επιβεβαιώνουν τους αρχικούς φόβους στις τάξεις της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο απόφοιτος του Virginia Commonwealth υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα του στοιχίσει όλη τη σεζόν.

Να σημειωθεί πως ο Αμερικανός συμμετείχε σε εννιά αναμετρήσεις των Thunder φέτος, με τους μέσους όρους του να ανέρχονται σε 4,2 πόντους, 2,4 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ σε 15,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Πλέον, όπως ξεκαθάρισε και ο Scott Brooks, θα στραφεί σε άλλες λύσεις από τον πάγκο, οι οποίες και θα δίνουν τις απαραίτητες ανάσες στον Russell Westbrook.Αυτές εστιάζονται στις υπηρεσίες των Jackson,Ivery και Harden :"Έχουμε επιλογές. Ο Reggie σίγουρα θα πάρει μία ευκαιρία, έχουμε τον Royal  και μπορούμε να "ρίξουμε" και τον James εκεί" δήλωσε ο τεχνικός των "κεραυνών" και κατέληξε:" Ο Τζέιμς έχει υπάρξει εξαιρετικός πλέι-μεϊκερ και βελτιώνεται με τα παιχνίδια και την εμπειρία που αποκτά". 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management