Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

24.1.12

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ MAYO ΓΙΑ TO ΝΟ.1 PICK

Από το 2008 όταν και ο O.J Mayo επιλέχθηκε στο Νο3 του draft από τους Timberwolves και δόθηκε απευθείας στους Grizzlies -σε μία ανταλλαγή που περιελάμβανε συνολικά οκτώ παίκτες- έχουν ακουστεί ουκ ολίγες φορές σενάρια περί ανταλλαγής του. Άλλη μία φήμη  που είδε το φως της δημοσιότητας, αφορά την πρόθεση των "αρκούδων" να τον ανταλλάξουν για τη Νο1 επιλογή του επερχόμενου draft.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Memphis Commercial Appeal ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ της ομάδας τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της σεζόν, αφού οι Grizzlies δεν σκέφτονται να τον παραχωρήσουν πριν το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και ο απόφοιτος του USC θα είναι restricted free agent. Αυτό καθώς η πολύ καλή χρονιά που πραγματοποιεί, αλλά και η δυνατότητα του Memphis να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά κατατεθεί στον ίδιο από άλλη ομάδα, δίνουν στο σύλλογο το πάνω χέρι.

Σε 15 αγώνες που ήρθε από τον πάγκο για να βοηθήσει με το εξαιρετικό του σουτ, έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 11,3 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 24 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.Παράλληλα, σουτάρει με 44% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου,τη στιγμή που ο μέσος όρος καριέρας του είναι στο 38,1%, ενώ σημείωσε  ρεκόρ καριέρας με τα 6/10 που σημείωσε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Kings, το περασμένο Σάββατο(21/01). Τέλος, και τα ριμπάουντ είναι κατά πολύ ανεβασμένα σε σχέση με την περυσινή περίοδο, όπου "κατέβαζε" κατά μέσο όρο 2,4 ανά παιχνίδι.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management