Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.1.12

Καρδιοχτυπι με Melo

Μπορεί οι Knicks να μην στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στο χθεσινό(12/01) παιχνίδι τους στο Memphis κόντρα στους Grizzlies, ωστόσο καρδιοχτύπησαν για έναν σημαντικότερο λόγο από την κακή εμφάνιση και την ήττα με 94-83. Πρόκειται για τον τραυματισμό του Carmelo Anthony, ο οποίος αποχώρησε δύο λεπτά μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου με διάστρεμμα στο δεξί αστράγαλο και δεν επέστρεψε μέχρι την λήξη του αγώνα. Η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε μετά το φινάλε του ματς ήταν αρνητική, όμως παρόλα αυτά κρίνεται αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση στην Oklahoma.

O 27χρονος σμολ φόργουορντ δήλωσε πως θα περιμένει να δει πως θα αισθάνεται σήμερα, χωρίς πάντως να πιέσει την επιστροφή του, ενώ τόνισε πως αν δεν νιώθει καλά πριν τον αγώνα με τους Thunder  θα μείνει εκτός και θα δει σε τι κατάσταση θα είναι την Δευτέρα.Ημέρα που οι "πορτοκαλί" επιστρέφουν στο Madison Square Garden υποδεχόμενοι τους Magic.

"Θα περάσω μέσα από αυτό.Ζω, περπατάω, χαμογελάω, πονάω αλλά θα είμαι εντάξει" δήλωσε ο star της New York, ο οποίος δεν σημείωσε παράλληλα πως δεν ανησυχεί αφού έχει περάσει κι άλλους τραυματισμούς στα εννιά χρόνια της καριέρας του στο ΝΒΑ.Να σημειωθεί πως μέχρι την στιγμή που αποχώρησε από το παρκέ, ο απόφοιτος του Syracuse είχε σημειώσει 14 πόντους, μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε δύο ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management