Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

16.1.12

o Irving ειναι Αυστραλος...


 Ο Kyrie Irving φαίνεται ότι έχει να πάρει μια μεγάλη απόφαση τις επόμενες εβδομάδες κι αυτό έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.
 Κι αν αναρωτιέστε ότι δεν είναι καν στην προεπιλογή της Team USA, τότε δεν έχετε άδικο. Ο Νο1 του draft βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς έχει παραδεχτεί δημόσια ότι σκέφτεται να λάβει μέρος με την ομάδα της Αυστραλίας. Το γεγονός ότι έχει γεννηθεί στη Μελβούρνη του δίνει αυτόματα διπλή υπηκοότητα και επομένως τη δυνατότητα να συμμετέχει με τους Aussies.
 Αν συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια, θα σημαίνει ότι τερματίζει την πιθανή μελλοντική συμμετοχή του στην καλύτερη ομάδα του κόσμου.
 Ο νεαρός δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αφιερώσει το καλοκαίρι του παίζοντας μπάσκετ στην Ολυμπιάδα, ενώ υπάρχει και θέμα μάλλον γραφειοκρατικό, το οποίο έχει να κάνει με το πράσινο φως που πρέπει να δώσει η FIBA στον Irving, αφού ήταν μέλος της ομάδας των ΗΠΑ sub18 το περασμένο καλοκαίρι.
 Όσον αφορά στον προπονητή του Byron Scott, ο ίδιος επισήμανε ότι η απόφαση, που πρόκειται να πάρει ο Irving, είναι σημαντική και καλό είναι να το σκεφτεί καλά, πριν καταλήξει σε κάτι το οποίο αργότερα ενδεχομένως να μετανοιώσει.
 Το ολυμπιακό τουρνουά του basket ξεκινάει στις 28 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 12 του Αυγούστου.

πηγή: ohio.com

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management