Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

28.1.12

OI "MNHΣΤΗΡΕΣ" ΓΙΑ KENYON MARTIN

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πέντε ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Kenyon Martin, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα sportando.net, η οποία επικαλείται πηγές του πρωταθλήματος.Συγκεκριμένα, ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ έχει μιλήσει με ανθρώπους των Clippers,Knicks,Hawks,Spurs και Heat, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει την απόφαση του, σχετικά με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σαν φαβορί για την απόκτηση του παρουσιάζονται οι δύο πρώτες ομάδες, καθώς είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν ένα mini mid-level exception συμβόλαιο, με απολαβές που θα ανέρχονται στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια. Το ίδιο συμβόλαιο έχει τη δυνατότητα να του προσφέρει και το San Antonio, που ωστόσο δύσκολα θα το πράξει αφού τα "σπιρούνια" θα κληθούν να καταβάλλουν  φόρο πολυτελείας σε μία τέτοια περίπτωση, κάτι που ισχύει και για την Αtlanta. Όσον αφορά το Miami, συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, καθώς το μόνο που μπορεί να δώσει στον Martin είναι το minimum veteran's που υπολογίζεται στα 1,4 εκ. δολάρια.Εκτός βέβαια, αν ο δεύτερος αποφασίσει να "πέσει" οικονομικά ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στο πλευρό των "Big Three".

Ωστόσο, ότι κι αν αποφασίσει ο απόφοιτος του Cincinnati, δε θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί πριν τη λήξη του Κινεζικού πρωταθλήματος, όπου αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια του lockout για χάρη της  Xinjiang Guanghui Flying Tigers. Aπό την τελευταία έμεινε ελεύθερος στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, αλλά παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνει υπομονή έως της 16 Φεβρουαρίου που ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος στην Κίνα. Αυτό στην καλύτερη των περιπτώσεων, αφού σε διαφορετική περίπτωση και αν η πρώην ομάδα του Martin καταφέρει να μπει στα playoff, τότε ο ίδιος θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Μάρτιο για να αγωνιστεί.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management