Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

22.1.12

Τοp10(21/01): Η ΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ WILLIAMS

Ένα θετικό που έχουν τα περισσότερα Top 10 που έχουμε δει  μέχρι σήμερα είναι-πέραν του θεάματος- ότι διαθέτουν ποικιλία ενεργειών.Δεν πλήττεις δηλαδή με τα ίδια και τα ίδια. Έτσι και σήμερα έχουμε απολαύσουμε πολλά και διάφορα από New Jersey(τέσσερις θέσεις),New Orlean, Utah(δύο θέσεις αμφότερα),  New York και Memphis(μία θέση αμφότερα). Συγκεκριμένα, στη σημερινή δεκάδα περιλαμβάνονται τέσσερα εκπληκτικά καρφώματα που προέρχονται από πανέμορφες ασίστ και άλλα δύο από προσωπικές ενέργειες παικτών, δύο τρομερές τάπες, ένα alley oop και ένα καλάθι που έστειλε αναμέτρηση στην παράταση.

Η πρωτιά καταλαμβάνεται από το μοναδικό alley oop τoυ Top 10, κι αυτό είναι των δύο rookie της Minnesota, Rubio και Williams, με τον πρώτο να δίνει την ασίστ και τον δεύτερο να ολοκληρώνει με φοβερό κάρφωμα. Οι δυο τους συνεργάζονται και στο Νο9, έχοντας και πάλι τους ίδιους...ρόλους και την ίδια κατάληξη.Επιπλέον, μαζί με τον Deron Williams των Nets, μπορούν να χαρακτηριστούν ως πρωταγωνιστές των Top Plays που θα δείτε στο παρακάτω βιντεάκι, αφού είναι η μοναδικοί που βρίσκονται σε παραπάνω από μία θέση. Όσον αφορά των σταρ των "διχτύων", στο Νο6 εκμεταλλεύεται το γλίστρημα του Westbrook και πραγματοποιεί την διείσδυση που καταλήγει σε ένα όμορφο κάρφωμα, ενώ στο Νο3 δίνει τρομερή ασίστ  στον Brooks που τελειώνει την αντεπίθεση με κάρφωμα.Άξιες αναφοράς και οι δύο ταπάρες που "στρογγυλοκάθισαν" σε Νο4 και Νο5, με τον Jianlian στην πρώτη να "κατεβάζει" τον Summers και τον Ibaka στη δεύτερη να σβήνει τα "φώτα" στον Deron Williams.

Kαλή διασκέδαση...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management