Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.1.12

Royal Pains


Για όσους τυχόν διαβάζετε το φόρουμ δεν είναι η πρώτη μου απόπειρα να κάνω στοιχηματικές προτάσεις. Επειδή όμως μάλλον δεν είστε και τόσοι πολλοί προστέθηκα κι εγώ στη λίστα των προβλέψεων με απώτερο σκοπό να αποφύγω τον «βασιλικό» κουβά.

Μέχρι στιγμής μας πάει μία η άλλη, κρατάω κι ένα ταμείο με τις προβλέψεις που είναι κάπως αρνητικό (έχουν χαθεί 6 μονάδες μέχρι στιγμής) ωστόσο θα επιμεiνω σε αυτό χωρίς να προσπαθήσω να ξεκινήσω από την αρχή, δε θα ήταν σωστό άλλωστε. Πάμε κατευθείαν στις προτάσεις για σήμερα...

Καταρχάς θα ξαναεμπιστευτούμε το επιθετικό παιχνίδι των «Ελαφιών» για ακόμα μια φορά. Οι Bucks όπως ανέφερα και στο παρελθόν αποτελούν μία από τις πιο “run and gun” ομάδες της λίγκας. Ειδικά εντός έδρας σχεδόν σε όλα τους τα ματς «φλερτάρουν» με την 100αρα χωρίς παράλληλα να προσέχουν και τόσο πολύ την άμυνά τους. Είναι το δεύτερο τους ματς φέτος εναντίον των Pistons με το προηγούμενο να λήγει 102-93 στην καλύτερη βραδιά του Monroe για φέτος με 32 πόντους. Απόψε θα έχει την ευκαιρία για άλλο ένα μεγάλο ματς μιας και δε θα έχει απέναντι του τον Bogut που είναι τραυματίας.

Όπως και προχτές που μας πλήρωσαν σε συνδιασμό με το Milwaukee έτσι και απόψε θα επιλέξουμε μαζί τους σε δυάδα τους «Ήλιους». Το Phoenix βασίζεται ως επί το πλείστον στην άμυνά του φέτος και δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που κάποτε είχε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Τουλάχιστον όμως αυτή η τακτική δείχνει να φέρνει αποτελέσματα μιας και η ομάδα πηγαίνει αρκετά καλύτερα σε σχέση με την περσινή χρονιά αν και δείχνει αποδυναμωμένη από πλευράς υλικού. Οι Mavericks από την πλευρά τους περιμένουν το πότε και αν θα φορτσάρει ο Nowitzki για να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους, με την ίδια μέθοδο δηλαδή που τους έφερε μέχρι την κορυφή την περσινή περίοδο. Παρόλο που έμεινε έξω την προηγούμενη βδομάδα, ο Γερμανός δείχνει ακόμα να θέλει χρόνο για να ανεβάσει την απόδοση και τα νούμερά του. Με τη συμμετοχή και του Nash να είναι αμφίβολη αν και λογικά θα παίξει δε βλέπω πως θα μπουν πολλοί πόντοι και μακάρι να υπάρχει ανομβρία από καλάθια, έτσι κι αλλιώς η έρημος της Αριζόνα δίπλα είναι, ας εμπνευστούν λιγάκι από εκεί.

Οπότε η δυάδα έχει ως εξής:

Milwaukee Bucks vs Detroit Pistons Over 179.5 @ 1.71
Phoenix Suns vs Dallas Mavericks Under  189.5 @ 1.61

Ποντάρουμε 7 μονάδες (απόδοση 2.75)

Αρχικό  ταμείο  100 μονάδες
Τρέχων ταμείο   87 μονάδες

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management