Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.1.12

Ο RUBIO ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣH LOVE

Πέντε μέρες ακόμη έχουν στη διάθεση τους οι Timberwolves, ώστε να καταθέσουν μία πρόταση που να ικανοποιεί τον Kevin Love και να τον πείσουν με αυτό τον τρόπο να συνεχίσει την καριέρα του στη Minneosta και μετά το καλοκαίρι.Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, αυτό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί, αφού οι "λύκοι" ετοιμάζονται να του προσφέρουν το μάξιμουμ των αποδοχών που τους επιτρέπεται. 

Ωστόσο, αυτό που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι τετραετής ή πενταετής. Στην πρώτη περίπτωση ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ θα λάβει περίπου 61 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στη δεύτερη ο τραπεζικός του λογαριασμός θα...επιβαρυνθεί με 78 εκ. δολάρια επιπλέον. Σύμφωνα με τη νέα συλλογική σύμβαση που υπογράφτηκε με τη λήξη του lockout και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να προσφέρει το μάξιμουμ των αποδοχών,αλλά μόνο σε έναν συγκεκριμένο παίκτη στο ρόστερ της, του οποίου το πρώτο επαγγελματικό (rookie) συμβόλαιο τελειώνει, για μία πενταετής επέκταση της συνεργασίας τους.

Παρόλα αυτά και με βάση τις μέχρι στιγμής εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη rookie σεζόν του ο Ricky Rubio, στη Minnesota εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να...βάλουν στο ψυγείο την συγκεκριμένη δυνατότητα που τους παρέχεται από τη νέα σύμβαση του πρωταθλήματος, ώστε να τη χρησιμοποιήσουν σε τρία χρόνια για την ανανέωση του Ισπανού . Αυτό καθώς αν κάνουν τώρα χρήση του συγκεκριμένου όρου με τον Love, δε θα έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και πάλι σε τρία χρόνια με τον 21χρονο πόιντ γκαρντ, αφού θα υπάρχει ήδη ένας παίκτης στο ρόστερ που θα έχει λάβει το μάξιμουμ.Όπως και να έχει, το πολύ σε πέντε μέρες θα ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι με τον απόφοιτο του UCLA, ενώ παράλληλα θα βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα, όσον αφορά τις σκέψεις των ιθυνόντων των Timberwolves για το μέλλον του πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management