Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

24.1.12

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο SAUNDERS

Παρελθόν από τον πάγκο των Wizards αποτελεί ο Flip Saunders, καθώς οι διοικούντες τους "μάγους" προχώρησαν στην απόλυση του. Με αυτό τον τρόπο ο 56χρονος προπονητής πλήρωσε το "μάρμαρο" του τραγικού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, που μεταφράζεται σε ρεκόρ 2-15, αλλά και γενικότερα τις πολύ κακής παρουσίας των "μάγων" στα περισσότερα παιχνίδια. 

Όπως όλα δείχνουν τα ηνία της Washington θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Saunders, Randy Wittman, καθώς οι  ιθύνοντες του συλλόγου του έχουν προτείνει ήδη τη θέση του προσωρινού head coach. Ωστόσο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που πάντως αποτελεί τυπική διαδικασία, με τον Wittman να αναλαμβάνει το γενικό πρόσταγμα αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους Bobcats, αύριο(25/01).

Ο γεννημένος στο Cincinnati της πολιτείας Ohio Saunders, πρόσφερε τις τεχνικές υπηρεσίες του στους Wizards από της 14 Απριλίου 2009, όταν και είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων. Σε αυτό το διάστημα κατέγραψε 51 νίκες και 111 ήττες, χωρίς να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στα playoff. Στο παρελθόν έχει εργαστεί επίσης σε Timberwolves για 10 χρόνια(95'-05') και  Pistons για άλλα τρία(05'-08'), με το συνολικό ρεκόρ του να ανέρχεται σε 638-526.Παράλληλα, βρέθηκε δύο φορές  στο All Star Game, εκτελώντας χρέη προπονητή για την Δύση το 2004 και για την Ανατολή δύο χρόνια αργότερα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management