Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

6.1.12

Το Κάρφωμα: Εύκολα οι Sixers

To σερί ταμείων που χτίσαμε συνεχίστηκε και χθες-έστω κι αν δεν πέρασαν και τα δύο δελτία-με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει τα τρία συνεχόμενα στις ισάριθμες τελευταίες μέρες. Στην πρώτη δυάδα μας το τρίποντο του Chris Bosh στο φινάλε του αγώνα των Hawks με τους Heat, έμελλε να βάλει "ταφόπλακα" στο under 188,5 που είχαμε πάρει, καθώς το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Μέγιστη ατυχία η οποία ωστόσο στην πορεία διορθώθηκε με αρκετή τύχη. Αυτό αφού το Miami επικράτησε με 116-109 και μας έδωσε το -2 που είχαμε επιλέξει, πριν γίνει γνωστή η απουσία των Lebron James και Dwyane Wade. Έτσι, σε συνδυασμό με το -3,5 των Blazers που επιβλήθηκαν των Lakers με 107-96 προσθέσαμε για ακόμη μία φορά κάποια χρήματα στο λογαριασμό μας. Όσο για το δεύτερο σημείο του πρώτου δελτίου μας(που χάθηκε λόγω της παράτασης στην Atlanta) αυτό αφορούσε το under 189 στο Spurs-Maverics, το οποίο ήρθε πολύ πιο εύκολα απ' ότι φανταζόμασταν, με το σκορ να σταματάει στους 164 πόντους.

Όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν και εκεί θα τα αφήσουμε για να περάσουμε στα φρέσκια "κουλούρια", τα σημερινά. Η βραδιά λοιπόν περιέχει 12 αγώνες και οι επιλογές που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι σίγουρα πάρα πολλές, καθώς τουλάχιστον στα δικά μου μάτια τα περισσότερα ματς φαίνονται ξεκάθαρα και λογικά. Αν όμως στο ΝΒΑ βγαίναν πάντα τα ξεκάθαρα και λογικά τώρα προφανώς θα σας έγραφα από κανένα γιοτ και θα με διαβάζατε από κανένα ιδιωτικό τζετ ή καμιά βίλα. Όσο προχωράμε στο πρωτάθλημα, τα ματς θα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ σφιχτό και η κούραση βαραίνει τις πλάτες των παικτών. Πράγματα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, ώστε το μόνο πράγμα που θα βαραίνει εμάς να είναι το βάρος της τσέπης μας.Πάμε να τα δούμε.

Δυάδα 1
Atlanta Hawks@Charlotte Bobcats under 186,5(1,90)
Απουσίες Hawks:Hinrich
Aπουσίες Bobcats: Najera,R.Williams, Maggette
Αμφίβολοι Bobcats:Thomas
Detroit Pistons@Philadelphia 76ers/νίκη Sixers με -8,5(1,90)
Αμφίβολοι Pistons: Stuckey(λογικά δεν θα παίξει), Villanueva(πιθανότατα θα παίξει)
Αμφίβολοι Sixers:Young(λογικά θα παίξει),Vucevic

Δυάδα 2
Cleveland Cavaliers@Minnesota Timberwolves/νίκη Timberwolves με -7(1,90)
Aπουσίες Cavaliers:Erden
Aπουσίες Timberwolves:Webster, Miller,Lee
Aμφίβολοι Timberwolves:Barea(δύσκολα θα παίξει), Tolliver
Μemphis Grizzlies@Utah Jazz under 186(1,90)
Απουσίες Grizzlies:Arthur, Randolph
Αμφίβολοι Jazz:Harris,Howard(λογικά θα παίξουν και οι δύο)

Seri
Charlotte Bobcats-Atlanta Hawks/νίκη Bobcats
Washington Wizards-New York Knicks/οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα
Boston Celtics-Indiana Pacers/185 ή λιγότεροι
Phoenix Suns-Portland Trail Blazers/νίκη Blazers με 3 ή περισσότερους

*Όσοι χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες για τους αγώνες που επέλεξα ή ακόμα και για άλλους που δεν είναι στις επιλογές μου, μπορείτε να επικοινωνείτε από το chat του blog, κάνοντας sign in(κάτω δεξιά). Βάζετε το username, τον κωδικό και το mail σας και στη συνέχεια αλλάζετε το χρώμα των γραμμάτων από το "Α" ακριβώς πάνω από τον κειμενογράφο του chat,ώστε να φαίνονται.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management