Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

29.1.12

TΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Παρελθόν αποτελούν από χθες οι Mike James,Trey Johnson και Courtney Fortson, τους οποίους αποδέσμευσαν οι Bulls,Hornets και Clippers αντίστοιχα, καθώς έκριναν πως δεν χρειάζονται τις υπηρεσίες τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τον 36χρονο πόιντ γκαρντ είχαν προσθέσει στο ρόστερ τους οι "ταύροι" από την αναπτυξιακή λίγκα(ΝBDL)στα μέσα του μήνα, περίοδος που ο  Derrick Rose ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού του. Από την στιγμή που ο σταρ του Chicago είναι πάλι υγιής και με την παρουσία των Watson και Lucas οι οποίοι είναι τα back up του, οι κόκκινοι θεώρησαν πως δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουν και τον απόφοιτο του Duquesne, που πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε τρία παιχνίδια και κατέγραψε 4 πόντους και 3,7 ασίστ σε 8,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.Πλέον, το ρόστερ των "κόκκινων" απαριθμεί 13 παίκτες.

Mε την σειρά τους, στη Νέα Ορλεάνη δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από την απόδοση του 27χρονου σούτινγκ γκαρντ στα 11 παιχνίδια που πρόσφερε τις υπηρεσίες του και έτσι πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην αποδέσμευση του. Ο απόφοιτος του Jackson State είχε μέσους όρους που έφτασαν μόλις τους 1,9 πόντους και 1,1 ριμπάουντ σε 5,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Johnson  έχει φορέσει τις φανέλες των Cavaliers,Lakers και Raptors ενώ έχει...ιδρώσει τη φανέλα αυτών σε συνολικά 12 αγώνες.Οι γενικοί μέσοι όροι του ανέρχονται σε 2,6 πόντους, 0,9 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 7,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Έτσι, οι "σφήκες" έπεσαν και πάλι στους 14 παίκτες στο ρόστερ τους.

Τέλος, ο 23χρονος πόιντ γκαρτ των Clippers προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό των Χολιγουντιανών στις 16 Ιανουαρίου από τους L.A D-Fenders της αναπτυξιακής λίγκας, λόγω τραυματισμού του Chris Paul, ώστε να αποκτήσει βάθος η θέση του πλέι μέικερ.Πρόλαβε να αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με τους μέσους όρους του να ανέρχονται σε 4,2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 11,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.Το αξιοσημείωτο της προσφοράς του έχει να κάνει με τους 13 πόντους που πέτυχε στην αναμέτρηση εναντίων της Utah στις 17 Ιανουαρίου. Tο ρόστερ του συλλόγου του Los Angeles διαθέτει πλέον 14 παίκτες.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management