Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.1.12

THOMAS ΗΡΘΕ, DIOGU ΕΦΥΓΕ

Στην απόκτηση του Malcolm Thomas προχώρησαν οι Spurs την Τετάρτη(11/01), ενώ παράλληλα έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ike Diogu. Ο πρώτος ξεκίνησε τη χρονιά στο NBDL  με τη φανέλα των Los Angeles Defenders, με τους οποίους αγωνίστηκε σε έξι αναμετρήσεις και τους μέσους όρους του να ανέρχονται σε 14,3 πόντους, 8,3 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 2,6 μπλοκ και 1,5 κλεψίματα. Στην ουσία ο 23χρονος φόργουορντ είναι ο αντικαταστάτης του Ike Diogu, τον οποίο αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τα "σπιρούνια" καθότι στους μόλις δύο αγώνες που πήρε χρόνο συμμετοχής δεν κατάφερε να πείσει τον Gregg Popovic πως αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ. Συγκεκριμένα, κατέγραψε κατά μέσο όρο 1 πόντο και 0,5 ριμπάουντ σε 7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο 23χρονος rookie και πρώην πλέον παίκτης της αναπτυξιακής λίγκας, θα βρει στο San Antonio τον συμπαίκτη του την περασμένη σεζόν στο κολέγιο του San Diego, Kawhi Leonard.Πέραν του Thomas, η frontline των ασπρόμαυρων απαριθμεί ακόμη τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα τους Tim Duncan, DeJuan Blair,Matt Bonner και Thiago Splitter.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management