Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.1.12

To Κάρφωμα: Σε χαλαρούς ρυθμούς

Μπορεί τη χθεσινή βραδιά το στήριγμα μας να ήταν το "κάστρο" του Toyota  Center, το οποίο τελικά "έπεσε" αλλά μας έδωσε έστω και στο νήμα το +4,5, με τους Thunder να επικρατούν με τρεις πόντους.Ωστόσο για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε στο δρόμο του ταμείου. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πέραν του εν λόγω σημείου που το τοποθετήσαμε στη βασική μας δυάδα, στη δεύτερη επιλέξαμε και το under 187 στο Sixers-Raptors που δεν μας άγχωσε καθόλου και βγήκε με συνολικά 159 πόντους να σημειώνονται. Έτσι, πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση στη Χρυσή Πολιτεία ανάμεσα σε Warriors και Jazz είχαμε από ένα επαληθευμένο σημείο σε κάθε δελτίο.

Τι περιμέναμε; 'Η τη νίκη με -3,5 για τους "πολεμιστές" ή το over 187,5 στο ίδιο παιχνίδι. Με την λήξη του αγώνα τίποτα από τα δύο παραπάνω δεν είχε περάσει, καθώς το Golden State ηττήθηκε με 88-87 από τους "Μορμόνους", ενώ όπως λέει και το σκορ οι πόντοι που σημειώθηκαν δεν ξεπέρασαν τους 175. Η πίστη μας στην έδρα των Warriors και το ιδανικό(κατά την άποψη μου) timing για νίκη των γηπεδούχων, κόντρα σε έναν αντίπαλο που μέχρι χθες είχε δείξει πως δεν τα καταφέρνει καλά εκτός έδρας, δυστυχώς δεν επαληθεύτηκαν. Τέλος κακό όλα κακά λοιπόν και πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο σήμερα είναι αρκετά φτωχό και παράλληλα αρκετά αδιάφορο στοιχηματικά θα έλεγα. Για να πω την αλήθεια δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα για κάποιο σημείο και καλό θα είναι να είμαστε πιο χαλαροί στο σημερινό μας ποντάρισμα.

Τριάδα
Milwaukee Bucks@Phoenix Suns/ +7,5 για Bucks(1,90)
Απουσίες Bucks:Bogut, Dunleavy
Αμφίβολοι Bucks:Mbah a Moute, Brockman
Cleveland Cavaliers@Portland Trail Blazers/over 100,5 την επίθεση του Portland(1,90)
Απουσίες Cavaliers:Erden
Απουσίες Blazers:Oden
Memphis Grizzlies@L.A Lakers/ under 183(1,90)
Απουσίες Grizzlies:Arthur,Randolph
Απουσίες Lakers:Derrick Caracter
Αμφίβολοι Lakers:McRoberts(λογικά εκτός, δύσκολα θα παίξει)

Seri
Orlando Magic@Sacramento Kings/οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα
Memphis Grizzlies@Los Angeles Lakers/ νίκη Lakers με 8 ή περισσότερους


1.Όσοι χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες για τους αγώνες που επέλεξα ή ακόμα και για άλλους που δεν είναι στις επιλογές μου, μπορείτε να επικοινωνείτε από το chat του blog, κάνοντας sign in(κάτω δεξιά). Βάζετε το username, τον κωδικό και το mail σας και στη συνέχεια αλλάζετε το χρώμα των γραμμάτων από το "Α" ακριβώς πάνω από τον κειμενογράφο του chat,ώστε να φαίνονται.


2.Στηρίξτε την προσπάθεια μας κάνοντας like(στη δεξιά στήλη του blog ή τέρμα πάνω δεξιά) στη σελίδα μας στο facebook ή follow(τέρμα πάνω δεξιά) στο twitter.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management