Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.1.12

To Καρφωμα:"ΑΡΚΟΥΔΕΣ" ΚΑΙ "ΤΑΥΡΟΙ"

Άλλα περιμέναμε να δούμε από τις επιλογές που κάναμε στα χθεσινοβραδινά παιχνίδια και εντελώς άλλα είδαμε μετά τη λήξη τους. Ναι μεν η βραδιά ξεκίνησε με το "δεξί", αφού το under 191 στο Heat-Bulls αν και τα...χρειαστήκαμε εν τέλει πέρασε με συνολικά 190 πόντους. Η συνέχεια για την δυάδα μας δεν ήταν ανάλογη, καθώς το υποτιθέμενο στήριγμα που είχαμε στο -4,5 των Nets μας...καταπλάκωσε.Τα "δίχτυα" εμφανίστηκαν κατώτερα των περιστάσεων δείχνοντας το γνωστό  κακό πρόσωπο και όχι αυτό των τελευταίων 3-4 αναμετρήσεων, που τελικά μάλλον ήταν ένα σύντομο διάλειμμα.Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η ήττα με 21 πόντους διαφορά στο New Jersey, από το Toronto, που αγωνιζόταν δίχως τον Andrea Bargnani.

Όσον αφορά την δεύτερη δυάδα, το under 180,5 στο Magic-Pacers χάθηκε σχετικά νωρίς λόγω της Indiana που ξεπέρασε για δεύτερη φορά φέτος(η πρώτη ήταν με τους Nets) την κατοστάρα, βάζοντας 106 και σε συνδυασμό με τους 85 του Orlando, το κοντέρ σταμάτησε στους 191. Το τελευταίο σημείο, αφορούσε το over 187,5 στο ντέρμπι του Texas, το οποίο έδειχνε χαμένο, αλλά λόγω της απίστευτης αντεπίθεσης των Spurs αρχικά και των Mavs εν συνεχεία που απάντησαν, πήγε στην παράταση και τελείωσε με συνολικά 201 πόντους. Τα αφήνουμε όλα πίσω μας, αν και αναμέναμε τουλάχιστον ένα ταμείο από τα προαναφερθέντα παιχνίδια και περνάμε κατευθείαν στα σημερινά για να δούμε τι θα κρατήσουμε, ώστε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Δυάδα 1
San Antonio Spurs@Memphis Grizzlies/νίκη Grizzlies με -5,5(1,90)
Aπουσίες Spurs:Ginobili,Ford
Απουσίες Grizzlies:Randolph,Arthur
Washigton Wizards-Chicago Bulls/νίκη Bulls με -9(1,90)
Απουσίες Wizards:Turiaf
Αμφίβολοι Wizards:Blatche(λογικά θα παίξει)
Aμφίβολοι Bulls:Deng,Hamilton,Watson(πιθανόν να επιστρέψει σήμερα ο πρώτος, λογικά παίζει ο δεύτερος, άγνωστο για τον τρίτο)

Αγωνιστική απόδοση παίκτη
Paul Millsap over 16,5 πόντους(1,71)

Seri
Philadelphia 76ers-Orlando Magic/νίκη Sixers με 6 ή περισσότερους
Miami Heat-New Orleans Hornets/187 ή περισσότεροι
Los Angeles Clippers-Oklahoma City Thunder/νίκη Clippers

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management