Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

2.1.12

Top 10(01/01): Επιστροφή Ricky στην κορυφή

Απ' όλα έχει ο...μπαξές στο σημερινό Top 10 των καλύτερων ενεργειών από τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια, σε μία ποικιλία θεάματος που η αλήθεια είναι πως έλειπε σε μεγάλο ποσοστό από το χθεσινό. Ωστόσο, με το σημερινό οι ομάδες δείχνουν να μας αποζημιώνουν με εξαιρετικές ασίστ, εκπληκτικά καρφώματα, τυχερά αλλά που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό τρίποντα, τρομερά alley oop κ.α . Το Clippers-Blazers είναι η αναμέτρηση που καταλαμβάνει τις περισσότερες θέσεις στη δεκάδα, με τρείς, ενώ με δύο ακολουθούν τα Heat-Bobcats, Wizards-Celtics και Kings-Hornets.

Παρόλα αυτά, η μία θέση που περισσεύει βρίσκεται παράλληλα στην κορυφή και αφορά το Timberwolves-Mavericks, με τον Ricky Rubio να διασχίζει την base line και να δίνει μία φοβερή ασίστ κάτω από τα πόδια του Dirk  Nowitzki και στο "corner" για τον Anthony Tolliver που ολοκληρώνει με τρίποντο. Απο 'κει και πέρα, σαν πρωταγωνιστές θα μπορούσαμε να ορίσουμε τέσσερις παίκτες, οι οποίοι κατέχουν από δύο θέσεις στο Top 10 και πρόκειται για τους Wade, Rondo,Paul και DeAndre Jordan. Eιδικά τα καρφώματα του τελευταίου και η ασίστ του δεύτερου στον Garnett είναι από τα καλύτερα της δεκάδας, που ωστόσο περιέχει κι άλλες πανέμορφες ενέργειες, όπως το "χαστούκι" του Wade στη μπάλα και η εκπληκτική τάπα του Evans στον Vasquez.

Kαλή διασκέδαση...



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management