Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

3.1.12

Top 10(02/01): Έγινε του... καρφώματος

Ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα σχετικά με το τι ακριβώς υπάρχει στο σημερινό Top 10, αφού στα χθεσινοβραδινά παιχνίδια είχαμε "οργασμό" καρφωμάτων. Συνολικά θα δείτε σε επτά θέσεις να τραντάζεται το στεφάνι, σε μία δεκάδα που περιλαμβάνει εκπληκτικά πράγματα. Συγκεκριμένα, τρεις θέσεις καταλαμβάνει το παιχνίδι των Heat με τους Hawks, δύο το Timberwolves-Spurs και από μία ακόμη πέντε αναμετρήσεις από τις συνολικά δέκα που είχε το πρόγραμμα. Στην κορυφή βρίσκεται ο Lebron James, ο οποίος έπειτα από μακρινή ασίστ του Chalmers πραγματοποιεί ένα τρομερό ανάποδο κάρφωμα.

Πέραν του σταρ του Miami, ξεχωρίζουν ακόμη το κόψιμο του Rubio στον Danny Green των Spurs, όπως και η ασίστ του πρώτου στο alley oop που κατέληξε με ανάποδο κάρφωμα του Derrick Williams, η φοβερή  τάπα(στα ίσα) του Wade στον Radmanovic και το κάρφωμα του Wall με το ένα χέρι και μπροστά στα...μούτρα του Stiesma. Για να μην αδικήσουμε και τα υπόλοιπα, αυτές είναι μόνο μερικές από τις εκπληκτικές ενέργειες που θα δείτε. Όσο για τον πρωταγωνιστή, αυτός θα μπορούσε(για ακόμη μία φορά) να είναι ο Ricky Rubio, ο οποίος συμμετέχει σε δύο θέσεις.

Καλή διασκέδαση...



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management