Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.1.12

Top 10(07/01): Griffin show

Ανάλογο του χθεσινού είναι και το σημερινό Top 10 των καλύτερων ενεργειών από τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια, κι αυτό καθώς κατακλύζεται στην πλειοψηφία των θέσεων του από εκπληκτικά καρφώματα. Ωστόσο, σήμερα συνοδεύεται και από φοβερές ασίστ οι οποίες όπως και να το κάνουμε προσθέτουν άλλη "γλύκα" και άλλη ομορφιά, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη δεκάδα. Τρεις φάσεις στην τελευταία κατέχει το Clippers-Bucks, όπου έλαβε χώρα ένα πραγματικό show(θα καταλάβετε το γιατί μόλις δείτε το βίντεο), δύο το Pistons-Knicks και από μία τα Nets-Heat, Warriors-Jazz, Mavericks-Hornets, Houston-Oklahoma και Atlanta-Chicago.

Όσον αφορά την κορυφή του Top 10, αυτή πέρασε για πρώτη φορά φέτος στα...χέρια του Blake Griffin, που έπειτα από έξυπνη ασίστ του Paul πραγματοποιεί ένα κάρφωμα για το οποίο δε χωράνε λόγια, αλλά μόνο 1000 μάτια να το βλέπεις, ξανά και ξανά. Ο φόργουορντ των Clippers πρωταγωνιστεί σε ακόμη ένα τρομερό κάρφωμα(Νο6), αφού "απογειώνεται" για να πιάσει την ασίστ του Paul(προηγήθηκε και κλέψιμο από τον CP3) και "προσγειώνεται" στο καλάθι των Bucks. Aπό 'κει και πέρα ξεχωρίζουν επίσης οι εκπληκτικές καρφωματάρες των Amar'eStudemire(No5), Carmelo Anthοny(No2) και Vince Carter (No4)στα...μούτρα των Maxiell, Monroe και Okafor αντίστοιχα, όπως επίσης και η απίστευτη ασίστ του Goran Dragic(No3) στον Dalembert κάτω από τα πόδια του Kendrick Perkins.

Kαλή διασκέδαση...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management