Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

9.1.12

Top 10(08/01): Kobe και Gay την διαφορά

Με καθυστέρηση ανεβαίνει σήμερα το Top 10 των καλύτερων ενεργειών από τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!Άλλωστε, το θέαμα που εμπεριέχεται σε αυτό το δίλεπτο(και κάτι) βιντεάκι νομίζω ότι αποζημιώνει και με το παραπάνω τον χρόνο αναμονής, όσων τέλος πάντων δεν το έχουν δει ακόμη. Στη σημερινή δεκάδα λοιπόν θα δούμε σε τέσσερις θέσεις ενέργειες από το Lakers-Grizzlies, το οποίο είναι κι αυτό που κατέχει τις περισσότερες. Από ΄κει και πέρα δύο καταλαμβάνουν τα Thunder-Spurs και Wizards-Timberwolves, ενώ από μία τα Blazers-Cavaliers και Kings-Magic.Κάτοχος της κορυφής ένας παίκτης που δε λείπει σχεδόν ποτέ από το Top 10 όταν αγωνίζονται οι "αρκούδες", διότι όλο και κάτι βρίσκει να κάνει κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ώστε να...χωθεί στη δεκάδα της επόμενης μέρας.

Ο λόγος φυσικά για τον Rudy Gay, ο οποίος έπειτα από άστοχο σουτ του Τony Allen πραγματοποιεί μία τρομερή καρφωματάρα, μπροστά στον Barnes και με τα δύο χέρια. Ωστόσο, ο σταρ του Memphis δεν είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, αφού αυτός ο τίτλος θα ήταν άδικο να μην δοθεί στον Kobe Bryant. Ο κατά πολλούς καλύτερος εν ενεργεία μπασκετμπολίστας βρίσκεται στο Νο4 και το Νο2, όπου στο πρώτο πετυχαίνει ένα εκπληκτικό καλάθι στη λήξη της επίθεσης των 24 δευτερολέπτων και συγκεκριμένα από το...corner, ενώ στο δεύτερο αποφεύγει εύκολα τον Gay, περνάει κάτω από το καλάθι και καρφώνει με τα δύο χέρια από την ανάποδη πλευρά. Παράλληλα, ξεχωρίζουν πολλές ακόμα ενέργειες, όπως για παράδειγμα το τρομερό alley oop(Νο3) των rookies, Rubio και Williams, με τον Ισπανό να πετάει τη μπάλα σχεδόν από το κέντρο και τον απόφοιτο της Arizona να καρφώνει. Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει και στις δύο τάπες του Ibaka στον Duncan(Νο10) και του Wallace στον Varejao(Νο9) που ανοίγουν το σημερινό Top 10, αλλά και στο alley oop των Wall και McGee στο Νο5.

Καλή διασκέδαση...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management